Субота , 20.04.2024

“Давайте допомагати людям без піару та вихвалянь”, – Петро Ландяк

Кому коронавірус – біда, а кому – мати рідна. Поки багато українських сімей, зокрема й на Тернопільщині, через вимушений карантин рахують кожну копійку та зменшують витрати, дехто навіть у ці непрості часи не гребує піаром.

Депутат Тернопільської міської ради, громадський діяч Петро Ландяк на своїй сторінці у фейсбуці відкрито звернувся до представників влади, які зараз особливо часто користуються кожною нагодою, аби показати, як вони начебто дбають про народ.

“Реагую на піар людей, причетних до влади! Бо цей піар продовжується. Давайте допомагати людям мовчки, без відео, без вихвалянь! У першу чергу запрошую до цього тих, хто є або був у владі. Скажіть, котра влада зробила людей багатшими? Котра влада сприяла розвитку підприємництва і економіки в цілому? Котра влада не те що ПОБОРОЛА , а хоча б ПРАГНУЛА боротись з корупцією? А корупція якраз і робить людей бідними! На моє переконання – жодна! Чи може я помиляюсь?”, – зазначив Петро Ландяк.

Він наголошує, що саме недолугі дії влади призвели до того, що українці опинилися на межі виживання у своїй власній країні. Нині ж багато хто намагається заробити собі бонуси до кар’єри, роблячи те, що і так належить робити.

“Покладіть руку на серце! Якщо ви – в теперішній владі чи були у ній і для вами не є проблемними мої питання – то піартеся далі! Якщо ж є проблемними, то пропоную мовчки допомагати людям, в РАМКАХ ІНДУЛЬГЕНЦІЇ, адже, в першу чергу, з вини влади люди стали бідними”, – написав Петро Ландяк.

“Також пропоную не балотуватись на виборах в тих місцях, де зараз роздаєте пакети, а йдіть в інші й обіцяйте загальне покращення від своєї політики в містах, районах області та в країні в цілому. Тоді це буде і правильно, і корисно!”, – запропонував тернопільський депутат.