Субота , 27.04.2024

Оренда автомобіля у Львові – це доступно і зручно

Оренда автомобіля без водія – ця послуга в Україні з’явилася відносно недавно, але впродовж останніх років вона набирає особливої популярності.

Воно й не дивно, адже сьогодні складно собі уявити кількаденне перебування у великому місті з діловою метою без автомобіля. Теж саме це й стосується туристичних поїздок.

Відтак, оренда легкового авто сьогодні є затребуваною послугою у великих містах. Це ж стосується і Львова, адже щороку сюди приїжджають мільйони туристів як зі всіх куточків країни, так із-за кордону. Окрім цього, тисячі людей відвідують найбільше місто Західної України із діловою метою.

Отож, оренда авто львів – послуга доволі затребувана  і у цьому випадку варто звернути увагу на компанію LeoDrive.

Основна перевага цієї молодої компанії над конкурентами – в оренду надаються тільки нові автомобілі, яким не більше трьох років. Автопарк компанії формують японські Toyota та Lexus – універсальні транспортні засоби, придатні для будь-яких умов експлуатації.

Хороший стан транспортного засобу плюс економність у затратах пального зроблять ваші поїздки максимально комфортними і незабутніми.

На сайті компанії розміщено увесь перелік автомобілів, які даються напрокат і відразу ж вказана вартість послуги, що є дуже зручно для потенційних клієнтів.

Щодо ціни, то вона залежить від марки автомобіля і тривалості оренди – чим довший термін, тим нижча ціна. Відтак, у клієнтів є можливість обрати транспортний засіб як за ціновою категорію, так і за технічними параметрами.

Зазвичай, найчастіше автомобілі беруть в оренду, коли із далеку приїжджають у місто із туристичною чи бізнесовою метою. Користуватися громадським транспортом чи викликати постійно таксі незручно. У таких випадках простіше взяти авто в оренду – їдеш куди і коли хочеш, не будучи ні від кого залежним.

Але не тільки гості міста є потенційними клієнтами. Наприклад, власний автомобіль поламався  і ремонт потребує трохи часу. У таких випадках, щоб бути завжди “на колесах” можна взяти авто напрокат. Також цією послугою можна скористатися, плануючи купити нове авто. Для тест-драйву можна на кілька днів взяти в оренду аналог потрібної моделі, щоб переконатися чи дійсно вона вам підходить.

Ще один варіант – для сімейної подорожі. Хочете на вихідні вирватися за місто? Це не складно, авто напрокат і мандруєш по області або іще й далі.

Якщо плануєте поїздку у Львів, звертайтеся у компанію LeoDrive – тут завжди запропонують сучасний і комфортний автомобіль, який припаде Вам до душі і з яким ваше перебування у місті Лева буде сповнене приємних і незабутніх вражень.