П’ятниця , 29.03.2024

Мільйон готівки і ні копійки зарплати: новий заступник голови ОДА оприлюднив свою декларацію

Готівкові кошти у сумі 980000 гривень задекларував заступник голови Тернопільської ОДА Віктор Устенко.

Заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Віктор Устенко оприлюднив декларацію доходів за 2019 рік.

Згідно з інформацією, зазначеною в електронній декларації, Віктор Устенко має у власності квартиру площею 58 кв. м у місті Ічня Чернігівської області. Його донька є власницею земельної ділянки у Києві площею 1000 кв. м. Дата набуття права власності на ділянку в столиці – 1 листопада 2019 року.

Із транспортних засобів у власності заступника голови ОДА легковий автомобіль марки “Тойота Королла”, 2014 року випуску.

Окрім транспорту та нерухомості, Віктор Устенко задекларував готівкові кошти. 980000 гривень у власності чиновника, 55000 доларів – у його дружини та 12000 євро у доньки.

Цікаво, що при цьому чиновник за минулий рік не задекларував жодної копійки доходу за місцем роботи, там само як і не вказав попереднє місце роботи.

Нагадаємо, Віктор Устенко, житель міста Ічня Чернігівської області, на посаду заступника голови Тернопільської ОДА був призначений у квітні цього року. Раніше пан Устенко працював політтехнологом, надаючи консультації учасникам виборчих перегонів.