Четвер , 28.03.2024

У Гаях біля Тернополя злодій обікрав дві автівки: господар позбувся 50 000 грн і бінокля

Жителю Тернопільського району безпечність обійшлася в 55000 гривень.

Грошові кошти в сумі 50000 гривень та бінокль вартістю 5000 гривень викрала невідома особа. З таким повідомленням до працівників Тернопільського відділення поліції звернувся житель села Гаї – Шевченківські.

Краянин зазначив, що зловмисник обікрав два салони іномарок, які знаходились на території його домогосподарства. Подія трапилася в нічний період часу, допоки господар знаходився в будинку. Крадій пошкодив бокове вікно «Toyota Land Cruiser» й викрав дороговартісний бінокль. Окрім цього перевіривши інший автомобіль, який заявник не зачинив зникла готівка в розмірі 50000 гривень.

Відомості про подію поліцейські внесли ЄРДР відповідно до ч. 1 ст. 185 ККУ.

Поліцейські звертаються до жителів краю не нехтувати безпекою. Запам’ятайте основні правила, аби вберегти свій транспортний засіб від крадіїв :

не залишайте вночі автомобілі в неосвітлених районах і в місцях, які недоступні для огляду (подвір’я багатоповерхових будинків, проїжджі частини доріг). Паркуйте транспортні засоби у спеціально відведених місцях, де встановленні камери відеоспостереження;

не залишайте машину на тривалий час без нагляду в місцях великого скупчення транспорту і людей (парковки біля магазинів, торгових центрів, ринків, стадіонів);

ніколи не залишайте в салоні особистих документів і документів на автомобіль, а також цінних речей (гаманець, мобільний телефон, ноутбук), які можуть привернути увагу злочинців і спровокувати їх на крадіжку.

Пам’ятайте все дороговартісне потрібно забирати зі собою.

Якщо ж ви потерпіли від рук зловмисників не зволікайте, одразу телефонуйте на лінію «102».