Четвер , 25.04.2024

Інсектициди Corteva – найкращий захист для рослин

Поява комах-шкідників приносить за собою негативні наслідки: вони знищують майбутній урожай, переносять захворювання культур, псують товарний вигляд продукції.

Це приводить не тільки до клопоту, але й до певних фінансових втрат. Фахівці підрахували, що в залежності від рослини та шкідника, врожай може бути знищений від 10 до 100 %. І тут на допомогу приходить використання інсектицидів.

Інсектициди – це дуже важливі препарати для захисту різних культур (плодових, зернових, зерняткових та інших) . Кожен аграрій розуміє, що на сьогоднішній день практично неможливо отримати чисту продукцію без даних засобів захисту.

Агрономи зауважили, що обираючи тактику боротьби зі шкідниками, головне це своєчасність. Починати захист культур потрібно також ще з насіння. Головне для кожного аграрія – це здійснення правильного підбору препаратiв та час обробки.

Чому варто застосовувати інсектициди?

Необхідно відмітити 4 позитивних факторів від використання даних хімічних засобів. В їх перелік входять:

  • Вони мають довготривалий ефект (кількість днів залежить від препарату).
  • Інсектициди дуже ефективні.
  • Асортимент препаратів настільки великий, що можливо з легкістю обрати засіб для обробки полів під різні культури (для великих полів та для невеликих ділянок).
  • Ці препарати не тільки знищують шкідників та личинки комах усіх видів, але й також дають імунітет рослинам.

Інсектициди Corteva, їхні переваги

Перш за все, хочеться відмітити діяльність компанії Corteva Agriscience. Вона займається виключно сільським господарством і після роз’єднання DowDuPoint поєднала чудові ресурси DuPont Crop Protection, Dow AgroSciences та DuPointPioneer. Ця компанія чудово розуміється на цифрових технологіях, на ЗСР, а також в технологіях виробництва насіннєвого матеріалу.

По-друге: в ефективності дії інсектицидів Corteva впевнилося багато клієнтів. Kомпанія пропонує такi препарати: Dursban, Релдан, Нурелл Д.

Dursban характеризується контактно-шлунковою, інгаляційною та фумігаційною діями, для того, щоб контролювати наземних та ґрунтових шкідників. Він призначений для різних культур та насаджень (багаторічних) та являється фосфорорганічним.

Стосовно інсектициду Релдан, то він чудово контролює чисельність різноманітних шкідників більшої частини сільськогосподарських культур. Це також професійний фосфорорганічний інсектицид.

Інсектицид Нурелл Д має унікальні інсектицидні та акарицидні властивості. Він призначений для застосування на багатьох культурах і дає хороші результаті в протидії з широким спектром листогризучих та сисних шкідників. А його парова фаза дає можливість здійснювати контроль за шкідниками, до яких важко потрапити (важкодоступних). Інсектицид Нурелл Д, останнім часом, користується найбільшим попитом.

Компанія Бізон-Тех, пропонує інсектициди Corteva для всіх виробників сільського господарства. Адже, вони відповідають всім вимогам аграріїв і можуть забезпечити ефект від використання, як економічний, так і в боротьбі з комахами-шкідниками.