Четвер , 28.03.2024

Підтримкою «Контінентал Фармерз Груп» заручилися медики п’яти областей Західної України

Незважаючи на послаблення карантину, статистика залишається невтішною: в Україні продовжують фіксувати нові випадки інфікування COVID-19.

А це означає, що небезпека досі остаточно не минула, і залишати медиків без підтримки у боротьбі за здоров’я населення ще зарано. Тож днями «Контінентал Фармерз Груп» передала черговий вантаж медичного обладнання у лікарні Тернопільщини. Кисневі концентратори та пірометри допомагатимуть медикам остаточно подолати епідемію коронавірусу. Допомогу від Компанії отримують і заклади охорони здоров’я в інших областях, де вона працює.

«Контінентал Фармерз Груп» з самого початку поширення в Україні COVID-19 посилено підтримала медиків Тернопільщини, забезпечивши їх необхідними засобами захисту. Окрім того, ще минулого місяця Компанія згідно запитів від лікарень замовила та оплатила кисневі концентратори, які є незамінними у лікуванні хворих на коронавірусну хворобу різної тяжкості.

Втім через великий попит на обладнання їх доставка зайняла більше часу. Та уже днями свої концентратори отримали 16 медичних закладів області, лікарі кажуть – таке обладнання вкрай необхідне їм для порятунку здоров’я, а іноді і життя пацієнтів. Адже саме воно допомагає нормалізувати дихання і стабілізує роботу серцево-судинної системи.

Кисневі концентратори від «Контінентал Фармерз Груп» надійшли у КНП «Монастириська центральна районна лікарня», КНП «Підгаєцька центральна районна лікарня», КНП «Бережанська центральна районна лікарня», КНП «Збаразька центральна лікарня», КНП «Зборівська центральна районна лікарня», КНП «Козівська центральна районна лікарня», Конюхівську дільничну лікарню, КНП «Шумська центральна районна лікарня», КНП «Підволочиська центральна районна лікарня», КНП «Скалатська комунальна районна лікарня», КНП «Борщівська районна лікарня», КНП «Тернопільська центральна районна лікарня» у м. Тернопіль та смт. Великі Бірки, КНП «Чортківська центральна комунальна лікарня»,  КНП «Гусятинська комунальна районна лікарня», КНП «Копичинецька комунальна районна лікарня».

Районні лікарні у Підгайцях та Зборові отримали дватцятилітрові концентратори, вартістю майже 200 тис. грн за кожен. У інші медзаклади придбали обладнання десятилітровою ємкістю і обійшлись вони Компанії у майже 40 тис. грн за одиницю.

Також «Контінентал Фармерз Груп» придбала для закладів охорони здоров’я пірометри для безконтактного вимірювання температури. Прилади передали у амбулаторії, ФАПи та деякі лікарні краю.

Команда «Контінентал Фармерз Груп» протягом більш як трьох місяців моніторила потреби медиків Тернопільщини і ще чотирьох сусідніх областей, де обробляє землі, та максимально оперативно реагувала на них.

– Пандемія стала для кожного з нас тестом на відповідальність, готовність допомагати та обєднуватись. Особливо це стосується бізнесу. Ми у «Контінентал» вважаємо, що пройшли це випробування гідно, адже понад три місяці посилено працювали, щоб наші медики та громади відчували захист і міцне плече підтримки. Також важливо, що обладнання, яке ми закупили для лікарень в рамках нашого соціального бюджету, стане в пригоді медикам не лише зараз, у час пандемії, але й у майбутньому допомагатиме їм ставити на ноги пацієнтів, – зазначила директорка департаменту комунікацій та соціальних проектів «Контінентал Фармерз Груп» Нонна Шмідік і додала, що Компанія готова й надалі реагувати на потреби медиків і разом з тим продовжувати спрямовувати свої соціальні інвестиції на реалізацію проектів на користь громад у інших сферах їхнього життя.

Від початку пандемії на боротьбу з коронавірусом «Контінентал Фармерз Груп» витратила загалом понад 8 млн грн. За ці кошти закуповували засоби індивідуального захисту, медичне обладнання та інвентар. Для працівників ФАПів та амбулаторій, поштарів і соціальних працівників у громадах, де працює агрохолдинг, придбані респіратори, індивідуальні багаторазові захисні костюми, щитки для захисту обличчя, маски, рукавиці та засоби дезінфекції.