П’ятниця , 29.03.2024

Працювала дитяча кімната: у Тернополі під час перевірки закладів на дотримання карантинних норм виявили порушення (ФОТО)

Спеціалісти Держпродспоживслужби у Тернополі під час перевірки закладів на дотримання карантинних норм виявили порушення у дитячо-розважальному центрі та супермаркеті.

Як повідомляє пресслужба Держпродспоживслужби, у дитячо-розважальному центрі “Країна мрій” на вулиці 15 Квітня функціонує дитяча кімната з дитячими атракціонами, а це – категорично заборонено у період карантину по коронавірусній інфекції.

Щодо інших порушень, то фахівці зафіксували, що в закладі недостатня кількість засобів індивідуального захисту для працівників та недостатньо дезінфекційних засобів. Зокрема, їх немає у санвузлах.

Окрім цього, неналежним чином ведуться журнали обліку проведення дезінфекцій робіт. Через порушення санітарних норм в закладі, спеціалісти склали протокол.

Також фахівці перевірили дотримання вимог карантину у супермаркеті “Сільпо” в Тернополі на вулиці М. Кривоноса.

Спеціалісти зауважили такі порушення, як: відсутність та неналежне використання масок, відсутність інформації на корзинах і візках щодо того, чи вони продезінфіковані. Через порушення склали адмінпротокол.