Четвер , 28.03.2024

Убивство на Тернопільщині: тесть вдарив ножем зятя (ФОТО)

Алкоголь та сварка стала причиною вбивства на Теребовлянщині. Під час словесного конфлікту 60-річний житель одного із сіл району поранив зятя ножем.

За словами начальника Теребовлянського відділу поліції Андрія Купчака, в будинку, де трапилося нещастя, мешкали батько, його донька, зять та п’ятирічний онук. Пенсіонер впродовж останніх років сильно зловживав алкоголем і через це в родині виникали конфлікти. Поліція неодноразово приїжджала на виклики про сімейне насильство та сварки.

Остання суперечка завершилася летально для 33-річного родича. На момент суперечки обоє чоловіків були напідпитку. Між ними виник конфлікт в результаті якого тесть схопив зі столу кухонний ніж і наніс ним удар в область серця.

Потерпілий ще зміг вийти на вулицю і впав. На момент сварки в помешканні була й донька дебошира, але втрутитися у розбірки не змогла через травму ноги.

Пораненого чоловіка, який стікав кров’ю побачили сусіди, поклали у власне авто та поїхали на зустріч швидкій, яку одразу викликали. Проте довезти пораненого до лікарні не встигли. Чоловік помер.

Зловмисник у скоєному зізнався.

Чоловіка затримали згідно статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри згідно статті 115 частина 1 ККУ та міри запобіжного заходу.

One comment

  1. Довічно за грати або смертну кару