Вівторок , 19.03.2024

Пішов із життя молодший син Віктора Павліка (ВІДЕО)

Син українського співака Віктора Павліка Павло Павлік помер після двох років боротьби з раком кісток. Останні дні життя хлопець провів у хоспісі, проте врятувати життя юнака так і не вдалось.

Про смерть 21-річного сина Павла ексдружина Віктора Павліка Лариса Созаєва повідомила на особистій сторінці у фейсбуці. Вона опублікувала відео з маленьким сином, який читає молитву та зізналась, що він пішов з життя. Незадовго до втрати вона розповідала, що відверто говорить з сином про смерть та про те, що боротьба з саркомою хребців може завершитись летально.

“Бог забрав мого ангела”, – написала Лариса у щемливому дописі.

Наразі сам Віктор Павлік не відреагував на смерть сина.

Діагноз саркома хребців лікарі поставили Павлу в жовтні 2018 року. З того часу хлопець пройшов 18 курсів хіміотерапії і курс променевої терапії. Він регулярно обстежувався, проте з травня стан його здоров’я лише погіршувався. У нього боліли руки, почали відмовляти пальці, а останні місяці він пересувався лише в колясці.

Павло Павлік хотів припинити боротьбу з раком Лікування безглузде: 21-річний син Віктора Павліка припиняє боротьбу з раком у червні, адже вважав, що лікування безглузде. Проте згодом він пояснив, що не здався Я не здався: син Віктор Павліка заявив, що продовжує боротися з раком . Сам Віктор Павлік впродовж всієї хвороби сина підтримував його, а молода дружина співака зізнавалась, що батько миє і носить на собі Павла. Наприкінці липня хлопець потрапив до хоспісу, а його мати Лариса Созаєва наголошувала, що син усвідомлює, що може померти.