Четвер , 28.03.2024

«Контінентал Фармерз Груп» розпочала посів озимих під урожай-2021

На початку серпня «Контінентал Фармерз Груп» приступила до посіву озимих культур під урожай 2021 року.

Зараз у Компанії активно сіють озимий ріпак, загальна запланована площа якого становить 33,5 тис. га. Традиційно ж найбільшу частку в структурі озимих агрохолдингу займе озима пшениця – нею планують засіяти 48,2 тис. га.

Окрім того, «Контінентал» відвів площі також під озимий ячмінь (12,2 тис. га) та озиме жито (0,5 тис. га). Всього посіви озимих культур у 2021 році в «Контінентал Фармерз Груп» займуть близько 94,5 тис. га у п’яти областях Західної України – Тернопільській, Львівській, Хмельницькій, Чернівецькій та Івано-Франківській.

У рамках підготовки до посіву культур врожаю-2021 «Контінентал» продовжив інвестувати в оновлення свого технічного парку. Так, напередодні Компанія замовила три десятка одиниць нової сільгосптехніки загальною вартістю понад 3,17 млн дол.

Зокрема, вже найближчим часом очікується поставка 6-ти сівалок та 6-ти культиваторів, які відразу будуть задіяні на польових роботах, а також розкидачів, бункерів, навантажувачів і спеціального обладнання для розліснення полів.

Паралельно з посівною у «Контінентал Фармерз Груп» триває збиральна кампанія: станом на сьогодні близько 80% від запланованих площ ранніх зернових та олійних культур у Компанії вже обмолочено.

Нагадаємо, що попри складнощі, пов’язані з карантинними обмеженнями, «Контінентал Фармерз Груп» у поточному виробничому сезоні змогла вчасно провести всі основні польові роботи: в заплановані терміни у Компанії розпочалась і закінчилась весняна посівна, перша хвиля жнив та осіння посівна теж стартували за планом.

У Компанії впевнені, що завдяки злагодженій роботі, дотриманню усіх рекомендованих заходів безпеки і при відсутності погодних аномалій решта польових робіт сезону також пройде без ускладнень.