Четвер , 28.03.2024

На Тернопільщині 29-річний чоловік намагався продати бойовий пістолет

Реалізувати пістолет марки «ТТ» намагався 29-річний житель Чорткова. Зловмисника поліцейські затримали під час продажу зброї. 

продаж зброї

Про це у суботу, 15 серпня, повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Співробітники карного розшуку отримали інформацію про те, що мешканець одного із райцентрів області займається збутом небезпечних предметів. В ході відпрацювання оперативна інформація підтвердилася. Поліцейські встановили особу зловмисника та почали документувати його злочинну діяльність.

Співробітники обласного управління карного розшуку спільно з оперативниками Чортківського відділу поліції та біцями підрозділу «КОРД» затримали правопорушника під час продажу пістолета марки «ТТ». Зброю він реалізував за 19 500 гривень.

Під час проведення санкціонованого обшуку в автомобілі та за місцем проживання чоловіка правоохоронці виявили набої до пістолета та наркотичні речовини:  субутекс, амфетамін та коноплю.

Правопорушник – непрацюючий 29-річний житель Чорткова. Чоловік не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців – на даний час в суді розглядаються справи, в яких він фігурує підозрюваним у незаконному обігу зброї та наркотичних речовин.

Читайте також:
Закарпатця, який у Тернополі вербував людей для жебракування, триматимуть під вартою

One comment

  1. Якщо не законно то КК хоч потрібно брати приклад з Швейцарії