Вівторок , 19.03.2024

Сергій Надал піде на вибори від Свободи

Минулого тижня до Тернополя і міського голови Надала була прикута увага всеукраїнських ЗМІ.

Надал виступив проти обмеження прав тернополян – фактичної транспортної блокади міста і зупинки роботи підприємств.

Мера Тернополя останнім часом сприймають як одного з найсильніших представників місцевого самоврядування.

Серед матеріалів, які з’явились в інтернеті на тему “червоної зони” та виступу Надала, один заслуговує на особливу увагу. В інтерв’ю “Українській правді” очільник Тернополя вперше публічно заявив про свої наміри щодо наступних місцевих виборів.

На пряме запитання журналістки УП Ольги Кириленко “Ви будете балотуватися 25 жовтня?” мер Тернополя відповів: “Так, я планую балотуватися”. На уточнююче запитання чи Надал піде не вибори знову від “Свободи”, він відповів ствердно.

Зрештою, нічого дивного у цьому немає, адже мерський рейтинг та рівень підтримки Сергія Надала на сьогодні є одним з найвищих серед очільників обласних центрів України. Фактично на його популярності і тримається високий рейтинг “Свободи” у Тернополі.

Нагадаємо, результати опитування, проведеного Центром з інформаційних проблем територій 29-31 липня 2020 року серед мешканців Тернополя, засвідчили, що абсолютна більшість тернополян (78,3 %) готові підтримати на наступних місцевих виборах діючого мера Тернополя Сергія Надал.

У рейтингу політичних сил на виборах до Тернопільської міської ради лідером є ВО «Свобода», яку підтримують 51,3% тих, хто визначився.

Детально: Публікація на “Українській правді”: “У Києві працюють “велюрові” ресторани, а тут транспортна блокада – мер Тернополя про обурення “червоною зоною” і місцеві вибори”