Субота , 20.04.2024

У Тернополі спіймали податківця на величезному хабарі: чиновник вимагав мільйон (ВІДЕО)

У Тернополі, на вулиці Купчиснького 3 вересня затримали головного податкового міліціонера Олега Дурняка. Чиновник вимагав та отримав хабар у розмірі – 1 мільйон гривень.

У січні 2014 року Олега Дурняка призначили заступником начальника – начальником головного оперативного відділу Тернопільської об’єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області, повідомляють “Тернополяни”.

Відповідно до наказу Міністерства доходів і зборів України № 3704-о від 3 грудня 2013 року заступником начальника – начальником головного оперативного відділу Тернопільської об’єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області призначено підполковника податкової міліції Олега Петровича Дурняка.

Народився Олег Петрович 26 липня 1976 року у селі Семенів Теребовлянського району на Тернопільщині.

У 1998 році закінчив Тернопільську академію народного господарства, за фахом – економіст. З 1999 року розпочав трудову діяльність у податкових органах, а з лютого 2002 – в органах податкової міліції. За час професійної діяльності пройшов усі щаблі від старшого державного ревізора-інспектора, оперуповноваженого до першого заступника начальника інспекції – начальника відділу податкової міліції.

Одружений. З дружиною Людмилою виховують двох дітей.

Щодо декларації про доходи, то за основним місцем роботи чоловік отримав зарплату за 2019 рік у розмірі – 230327 гривень, також отримав суму у розмірі – 874700 – дохід від відчуження нерухомого майна.

Також минулого року дружина податківця отримала подарунок від свого чоловіка у розмірі – 900000 гривень.

3 коментарі

  1. Руки обрубати

  2. Григорій

    Коли вже понажираєтесь!Худоба!

  3. Андрій Цісик

    ЧЕРГОВА ЗАКАЗУХА З КИЄВА СКОРІШ ЗА ВСЕ АПОСТОЛ РАДНИК АВАКОВА ПОСТАРАВСЯ