Субота , 27.04.2024

5 принципів VELO

На правах реклами. Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають тютюн або нікотин.

VELO – це нікотинові паучі, які можна використовувати в будь-який час і в будь-якому місці. https://go-velo.com.ua/ru При цьому вони не утворюють диму та попелу, не мають неприємного запаху, завдяки чому паучі не викликають дискомфорту в людей навколо.

Продукція VELO заснована на п’яти принципах, кожен з яких заслуговує на окрему увагу.

VELO розроблені тільки для повнолітніх

Нікотинові паучі – це продукт для людей, які досягли повнолітнього віку та вже споживають нікотин. Продукція VELO не підійде вам, якщо ви не курите чи не використовуєте інші нікотиновмісні продукти.

У складі VELO є нікотин, що викликає залежність.

VELO – це нікотиновмісні паучі

У паучах VELO знаходяться:

  • мікрокристали целюлози;
  • нікотин;
  • вода;
  • підсолоджувачі;
  • ароматизатори.

У VELO з вищим рівнем міцності кількість нікотину більша.

Паучі VELO – це нікотин у новому форматі

Нікотинові паучі VELO – це інноваційний продукт. Для вивільнення нікотину йому не потрібні процеси горіння. Ви просто розміщуєте пауч між верхньою губою та яснами.

Це залишає ваші руки вільними, тому ви можете продовжувати займатися звичними справами. Нікотин вивільняється поступово і в рівних кількостях протягом 5-30 хвилин.

Середнє добове споживання паучів – 4-6 на день. Це означає, що однієї упаковки вистачає в середньому на 5 діб. Не рекомендується тримати банку відкритою більше одного тижня, адже паучі можуть підсохнути, що впливає на ефективність їхнього використання.

Усі паучі VELO відповідають міжнародним стандартам якості

Створення нікотиновмісних паучів засноване на унікальній запатентованій формулі із використанням високоякісних інгредієнтів. Докладні відомості щодо складу VELO ви знайдете на банці з паучами, вивчивши її зі зворотного боку. Там же вказано адресу виробника, умови й терміни зберігання, а також інша важлива інформація, що стосується нікотинових паучів VELO.

VELO – це різноманітність

Нікотиновмісні паучі VELO мають кілька рівнів міцності. Легші та середні (на 1-2 крапки) підходять для знайомства з продуктом. 3 та 4 крапки призначені для більш досвідчених споживачів. Таким чином, кожна людина може підібрати продукт під конкретно свої вимоги й вподобання.

Те ж стосується смаків. Сьогодні представлені одразу кілька варіантів смаків: солодка, крижана і морозна м’ята, тропічні фрукти, лісові ягоди. Паучі VELO не впливають на вашу посмішку, не залишають неприємного запаху, а користуватися ними можна навіть у громадських місцях або транспорті.