Субота , 20.04.2024

Багатьох треба гнати в шию: депутат обурений пасивністю чиновників у боротьбі з коронавірусом

Пити “тоннами” воду, вживати антибіотики лише на 4-5 день після виявлення недуги та остерігатися порушення системи згортання крові – про такі важливі моменти у боротьбі з коронавірусом наголошує тернопільський депутат Петро Ландяк.

коронавірусВідомий  у Тернополі підприємець та депутат міськради Петро Ландяк у червні заразився коронавірусом. А у серпні у нього на роботі захворіло п’ять бухгалтерів.

Про це Петро Ландяк повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, а також розповів про деякі важливі моменти у лікуванні цієї недуги.

“Я лікувався в домашніх умовах, і лікар-інфекціоніст першим завданням зобов’язала мене пити “ТОННАМИ ВОДУ”. Я випивав за добу 3-4 літри води, в тому числі з розчином соди, 3-4 стакани по 200мл.

Так як найголовнішою проблемою цієї хвороби є порушення системи згортання крові, що спричиняє небезпечні для життя людини тромбози судин – то лікар відразу призначила мені необхідні препарати. Підкреслюю відразу! А антибіотики при вірусних хворобах потрібно приймати НЕ ВІДРАЗУ, а на 4-5 днів від початку хвороби. Так каже наука, якої видно не знають сімейні лікарі”. – розповідає депутат і підприємець.

Петро Ландяк здолав цю недугу, а також уже вилікувалися 4 із 5 бухгалтерів, які працюють разом з ним. П’ята жінка уже одужує і чекає на повторний тест ПЛР.

Водночас Петро Ландяк зауважив, що не всі сімейні лікарі знають алгоритм лікування коронавірусу.

“Маючи певний власний досвід ми з дружиною, лікарем за освітою, старалися допомагати нашим людям, додатково консультуючись з досвідченими інфекціоністами. При цьому я намагався максимально випитувати всіх кого лише міг, яке ж лікування призначають сімейні лікарі? Що я зрозумів, спілкуючись з нашими працівниками та не лише з ними?

Переважна більшість сімейних лікарів – не знають алгоритму лікувань!” – зазначає депутат.

У такій ситуації у нього виникли запитання до влади – чому обласне та міське управління охорони здоров’я не проводять необхідних навчань по обміну знань і досвіду?

“Знаєте, я не лікар і не хочу заходити не в “свою територію”, але коли бачу безвідповідальність – не можу мовчати! ЧОМУ ОБЛАСНЕ і МІСЬКЕ УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я  не проводять необхідних навчань по обміну знань і досвіду? Не знаю, як можу вплинути цим постом на владу? Однак обласній і міській владі обов’язково відправлю лист, хоча багатьох їх, з нашої влади, ТРЕБА В ШИЮ ГОНИТИ!

Але це можуть зробити лише люди, коли почнуть більше думати і аналізувати, що роблять чи витворяють представники влади. В “шию гонити” треба на виборах 25 жовтня цього року!

А мої дрібні поради щодо лікування – прошу взяти до уваги…” – зазначається у дописі.

ЖАХ не від COVID, а від ВЛАДИ?Ми бачимо, як останніми днями "пішов у наступ" Covid -19. А наскільки ми, українці,…

Опубліковано Петром Ландяком Пʼятниця, 4 вересня 2020 р.

 

2 коментарі

  1. Я целый рабочий день проживаю с 1-ой мыслью: вечером я приеду домой и смогу насладиться просматриванием текстов с Вашего сайта

  2. Скасувати карантин