Вівторок , 19.03.2024

Корпорація “Опілля” виступила генеральним спонсором у змаганнях риболовів Тернопільщини (ФОТО)

У Тернополі відбулися змагання рибалок за Кубок міського голови Тернополя з ловлі риби фідером. Участь у турнірі взяли майже 40 учасників.

Більшість риболовів — мешканці обласного центру й Тернопільщини, проте до боротьби за перемогу долучилися також гості зі Львівщини, Івано-Франківщини й Волині.

Проведення змагань у першу вересневу неділю на Тернопільському гребному каналі ініціював спортсмен риболовного спорту Павло Буць. Серед організаторів турніру — міська влада та обласна федерація риболовного спорту.

«Незважаючи на реконструкцію гребного каналу, для проведення змагань учасникам спеціально виділили окрему ділянку водойми. Зусиллями комунальників і активістів її вдалося розчистити та підготувати до турніру», — каже тернопільський спортсмен-риболов Павло Буць.

Корпорація «Опілля» підтримала проведення змагання за Кубок міського голови Тернополя й виступила генеральним спонсором цього спортивного дійства. Найбільша пивоварня Тернопільщини надала фірмові подарункові набори і забезпечила учасників, суддів і організаторів турніру свіжим і смачним квасом.

Першим у змаганнях за Кубок міського голови Тернополя з ловлі риби фідером визнали тернополянина Тараса Луцишина, друге та третє місця здобули львів’яни — Юрій Волков і Юрій Камінський. Призи та грамоти отримали всі учасники змагань.

Директор з маркетингу корпорації «Опілля» Володимир Гомівка зауважує, що компанія «Опілля» максимально сприяє розвитку риболовного спорту на Тернопільщині. Адже змагання з ловлі риби — це не тільки трофеї і перемоги, а й нагода помилуватися мальовничою природою, отримати незабутні враження і завести нові знайомства.

Фото зі сторінки Павла Буця у Фейсбуці

One comment

  1. Молодці