Вівторок , 19.03.2024

Мер Тернополя Сергій Надал активно працює, перебуваючи на лікарняному

Сергій Надал збудував ефективну систему управління містом, яку не зламала навіть «червона зона»

Навіть перебуваючи на лікарняному з діагнозом COVID-19, міський голова Тернополя Сергій Надал зумів захистити конституційне право тернополян на освіту та працю.

У Тернополі з урахуванням всіх засобів безпеки працюють школи та дитячі садки. Малий та середній бізнес працює та сплачує податки. Ремонтуються двори та дороги. Місто живе повноцінним життям.

Захистив керівників шкіл та садочків

Міський голова Тернополя Сергій Надал в ефірі програми «ШустерЛайф» заявив про оскарження протоколів, які поліція склала на директорів міських шкіл, де триває навчання.

«Учителі не залишаться самі. Усі вони мають юридичні супровід, ми працюємо спільно з юридичною компанією. Протоколи, які склала поліція – незаконні, усе це ми будемо оскаржувати в суді, оскільки у жодному документі немає прямої заборони на роботу шкіл. Ми врахували усі рекомендації МОЗ. У класах навчається по 15-25 дітей, вони поділені на групи. Один день діти навчаються вдома, один – у школі», – розповів Надал.

Захистив підприємців

Поліція провела рейди й по підприємцям, які нібито незаконно працюють. Однак, й тут допомогла юридична підтримка мерії.

«Міська рада надала юридичний супровід і для підприємців, на яких склала протокол поліція. Наразі на підприємців склали лише 5 протоколів. Всіх їх оскаржено у судах», – повідомив мер Тернополя.

Висновок

Таким чином, Сергій Надал збудував таку систему управління містом, яка показує свою ефективність навіть в найскрутніші часи. Ця система тримається на його особистому авторитеті і ґрунтується на чіткому розумінні і захисті інтересів Тернополя. Надал тримає все під особистим жорстким та професійним контролем. І не має значення – працює він у своєму кабінеті у міській раді або вдома на самоізоляції.