Вівторок , 19.03.2024

Нива – Альянс: тернополяни на останніх хвилинах рятуються від поразки (ВІДЕО)

Тернопільська “Нива” у п’ятницю, 11 вересня, провела матч другого туру чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги.

Тернополяни вдома зіграли в нічию 1:1 із командою “Альянс” із Липової Долини Сумської області, пише Тернополіс.

У першому половині зустрічі господарі поля більше атакували і мали незначну перевагу, але втілити її у забиті м’ячі не вдалося.

Натомість наприкінці першого тайму обидві команди, як то кажуть, “отримали у роздягальню” одразу три червоні картки, дві із яких дісталися тернополянам.

На 45-ій хвилині гравець “Альянсу” Піднебенной у штрафному майданчику “Ниви” зіграв ногою у голову суперника, за що й справедливо отримав червону картку.

За розбірки із футболістом “Альянсу” червону картку отримав і захисник “Ниви” Хохлов.

Окрім цього пристрасті виникли і на лаві запасних. Тож суддя показав червону картку також і Войтюку, який був у резерві “Ниви”.

У другому таймі футболісти “Альянсу” провели кілька змістовних атак і на 60-ій хвилині заробили пенальті, яке успішно реалізував Ярошенко – 0:1 гості повели в рахунку.

Втім, тернополяни проявили характер і на останніх хвилинах зустрічі все ж таки врятувалися від поразки.

На 86-ій хвилині після флангової подачі зі штрафного гравці “Ниви” виграли верхову боротьбу і завдали удар головою по воротах. Голкіпер “Альянсу” м’яч відбив, але тернополянин Вовченко успішно зіграв на добиванні – 1:1.

Надалі за зняту футболку Вовченко отримав другу жовту картку, яка автоматично перетворилася на червону. Також за висловлене невдоволення на адресу бокового арбітра червону картку на 86-ій хвилині зустрічі отримав тренер “Ниви” Василь Малик.

Отож, доволі емоційний дебют сезону на домашньому стадіоні – 1:1 рахунок і чотири червоних картки в активі “Ниви”.

Свій наступний поєдинок тернопільська команда проведе 17 вересня у рамках Кубка України в гостях проти “Епіцентру” із Дунаївців Хмельницької області.