Вівторок , 19.03.2024

Пристрої для нагрівання тютюну glo™

На правах реклами. Дана продукція призначена для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

Девайси glo™ — це простий спосіб споживання тютюну й отримання нікотину для повнолітніх курців. Особливість пристроїв — відсутність процесу горіння, адже технологія, що використовується під час їх роботи, не підпалює, а нагріває спеціальні тютюнові стіки* до температури 245-280°C.

На відміну від спаленого, нагрітий тютюн практично повністю зберігає свій смак та аромат. При цьому мінімізується утворення неприємного запаху**, взагалі не виникає попіл***.

Замість диму під час використання девайсів утворюється насичений нікотином аерозоль, в якому на 90% менше токсичних речовин****. Однак для правильної експлуатації пристроїв необхідні стіки neo™, розроблені спеціально для glo™. Для їх створення використовується добірний тютюн високої якості.

Керувати будь-яким пристроєм glo™ можна всього однією кнопкою, що активує процес нагрівання стіків. При цьому в девайсах передбачена вібрація та світлові індикатори, завдяки яким користувач дізнається про початок нагрівання та його закінчення.

Які є пристрої для нагрівання тютюну glo™ і чим вони відрізняються

Сьогодні на ринку України представлені три моделі у лінійці девайсів для нагрівання тютюну glo™ https://myglo.com.ua/ru/ :

  1.     Девайс glo™ hyper, що поєднує в собі технологію індукційного нагрівання і новий  формат стіків, в яких на 30% більше тютюну, ніж у стіках для попередніх моделей пристрою, для отримання більш насиченого смаку.
  2.     Потужний і вишуканий glo™ pro — унікальний пристрій, оснащений режимом Boost для отримання більш насиченого та яскравого тютюнового смаку. 
  3.   Компактний та легкий glo™ nano — зручна форма, яскравий дизайн і широкий  вибір варіантів забарвлення.

Повністю зарядженого glo™ nano вистачає до 8 сесій*****, а тривалість нагрівання тютюнового стіку — 40 секунд. Тривалість однієї сесії — 3,5 хвилини.

У glo™ hyper і glo™ pro заряду вистачає максимум до 20 сесій*****, а стіки нагріваються за 20 секунд у режимі Standard і за 15 (hyper) і 10 (pro) секунд у режимі Boost. Залежно від режиму роботи, одна сесія триває 3-4 хвилини.

Аксесуари до пристроїв для нагрівання тютюну glo™

У процесі використання девайсів у салоні автомобіля, а також на волоссі й одязі, не залишається неприємного запаху. Щоб використання glo™ в таких умовах було більш комфортним, виробник пропонує різні аксесуари******:

  • автомобільні та звичайні контейнери, призначені для утилізації використаних стіків;
  • USB-кабелі та блоки живлення, за допомогою яких пристрої будуть заряджатися від мережі;
  • спеціальні палички та щітки, використовуючи які ви зможете очистити камеру для нагрівання девайса від залишків тютюну, пилу та інших забруднень;
  • автомобільний тримач, куди можна помістити glo™, щоб пристрій завжди був під рукою;
  • силіконові, текстильні та шкіряні чохли в різних кольорах.

Для роботи glo™ потрібні спеціальні тютюнові стіки, але будьте уважні при їх покупці. Стіки nano призначені тільки для девайсів pro і nano, а для glo™ hyper потрібні тютюнові стіки в іншому форматі, адже їх діаметр збільшено на 15%.

* Тютюновмісні вироби для нагрівання не є повністю безпечними і викликають звикання.

** У порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Це не обов’язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.

*** Не сигаретний дим, а аерозоль від нагрітого тютюну. Це не обов’язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.

**** Порівняння диму від спалюваного тютюну в стандартних сигаретах 3R4F (приблизно 9 мг смол) і аерозолю від нагрітого тютюну в пристрої glo™. Порівнюється 9 шкідливих компонентів, рекомендованих Всесвітньою Організацією Охорони здоров’я до зменшення. Це не обов’язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.

***** При використанні в режимі Boost. За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися в залежності від поведінки користувача.

****** Ця продукція призначена для використання виключно з glo.