П’ятниця , 26.04.2024

Син микулинецького підприємця виявився непричетним до аварії у Варваринцях

Дорожньо-транспортну пригоду у селі Варваринці Теребовлянського району скоїв 38-річний працівник охоронної фірми.

ДТП у Варваринцях

Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції.

Правоохоронці провели слідчо-оперативні дії та встановили реального винуватця аварії, яка викликала резонанс у частині Теребовлянщини.

Нагадаємо, в інтернет-мережі з’явилася інформація про те, що син одного з відомих підприємців смт. Микулинці причетний до ДТП, яка трапилася 6 вересня в селі Варваринці.

Там зіткнулися автомобілі Grand Cherokee та Audi-100. За попередньою інформацією, водій джипу, здійснюючи маневр обгону, не впорався з керуванням та зачепив легківку. В результаті аварії до лікарні потрапив водій та пасажири  “Ауді”. Кермувальник з позашляховика втік. Даний факт правоохоронці внесли в ЄРДР згідно статті 286 ККУ.

Поліцейські Теребовлянського відділу поліції опитали свідків та опрацювали відео з камер спостереження. У ході проведених слідчо-оперативних заходів стало відомо, що за кермом Джипу перебував власник іномарки – працівник однієї з охоронних фірм області.

Його після аварії друзі завезли до медичного закладу. Це – житель Тернопільського району, 1982 року народження. У скоєному чоловік зізнався. Каже, що залишив місце автопригоди, бо злякався.

Перевірили правоохоронці і інформацію, яка стосувалася сина микулинецького підприємця. Виявилося, що на момент автопригоди чоловік перебував в іншому місці. Це підтверджує відео з камер спостереження, зазначають правоохоронці.

Читайте також:
ДТП у Тернополі: водій на “Хонді” збив водія тролейбуса (ФОТО)