Вівторок , 19.03.2024

Сергій Надал: У міській раді потрібна більшість, яка на всі 100 % працюватиме на Тернопіль

Зверніть увагу на патріотів і професіоналів

Нещодавно міський голова Тернополя Сергій Надал закликав своїх прихильників голосувати за ВО “Свобода”, від якої він йде в мери”. Заклик голосувати за “Свободу” логічний і зрозумілий. Це ідеологічна партія.

Одночасно мер звернувся і до тих, хто не збирається голосувати за “Свободу” та вболіває за розвиток міста. Мер попросив їх звернути особливу увагу на професійну команду “Порядок. Відповідність. Справедливість”. Цих людей ще називають “господарською командою Надала”.

Більшість її членів раніше не “світилися” у політиці. Однак кожен з них – професіонал у своїй сфері. Тут є місцеві виробники, голови ОСББ, успішні управлінці, волонтери, медики і освітяни. Ці люди працюють у команді мера Сергія Надала вже не один рік.

Партія “Порядок. Відповідність. Справедливість” відкрито підтримує Надала. Готова реалізовувати програму позитивних перетворень у місті, яку провадить міський голова.

Сергій Надал: «Тернополю потрібна “партія тернополян-прагматиків»

“Порядок. Відповідальність. Справедливість” – це партія тернополян, котра охоплює різні прошарки громади. Тут є управлінці, підприємці, волонтери, юристи, звичайні люди.

Всіх цих людей об’єднує розуміння, що сьогодні єдиним острівцем стабільності у Тернополі є місцеве самоврядування. Протягом останнього року виважені і дієві рішення ми бачили виключно на рівні міської ради. Очевидно, що ці люди готові підставити плече міському голові, котрий здатний діяти швидко і рішуче у кризових умовах.

Ці люди добре розуміють, що не варто чекати “зовнішньої допомоги”. На рівні центральної влади немає тих, хто зможе долати виклики сьогодення такі, як пандемія коронавірусу. І об’єднання людей у своєрідну “господарську команду Надала” – це реакція тверезомислячих тернопільських прагматиків на зовнішні загрози.

Сергій Надал: “Порядок. Відповідальність. Справедливість” зробить міськраду ефективною

Більшість тернополян хочуть бачити Сергія Надала міським головою, особливо зараз, у час “управлінського хаосу” у країні, бо Надал пропонує порядок і поступові позитивні перетворення.

Міського голову підтримують і ті виборці, які на національному рівні підтримують різні партії. Але на місцевому рівні вони можуть підтримати «Порядок. Відповідальність. Справедливість». Сергій Надал переконаний, що саме ця партія зробить міську раду Тернополя ефективною.

Інша, поміркована частина, — прихильники “господарської команди Надала”, яких цікавить збереження курсу Тернополя, професійна робота насамперед у житлово-комунальному господарстві. “Порядок. Відповідальність. Справедливість” – це команда мера, на яку він може опертися у господарських питаннях.

Тож для тих, хто справді любить Тернопіль, є два вибори — ВО “Свобода”, яка захищатиме Тернопіль та Україну від зовнішніх загроз, і “Порядок. Відповідальність. Справедливість”, котра дасть міському голові професійні кадри для роботи у господарці міста.

Голосуючи за “Свободу” (номер 3) чи “Порядок. Відповідальність. Справедливість” (номер 7) ми віддаємо голос за майбутнє Тернополя, його розвиток і процвітання. Разом вони можуть сформувати ефективну протернопільську більшість.