Четвер , 02.05.2024

У Почаєві помер лікар, який рятував людей від коронавірусу

Сьогодні, 1 жовтня, перестало битися серце 51-річного терапевта Почаївської лікарні Івана Венжиновича.

Іван Венжинович

Іван Венжинович

“Незбагненна втрата! Ми всі сумуємо. На 51-му році життя перестало битися серце Лікаря Венжиновича Івана Федоровича. Адміністрація та колектив висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Ми поділяємо Ваш біль та горе.

Нехай добрий світлий спомин назавжди залишиться у серцях усіх, хто знав, кого Він лікував, любив та шанував. Нехай милосердний Господь успокоїть його душу у Своїх Небесних Оселях, там, де спочивають праведні. Вічна та світла пам’ять”, – йдеться у повідомленні Почаївської лікарні у Фейсбуці.

Іван Венжинович – лікував хворих на коронавірусну інфекцію, однак сам не вберігся від біди.

28 вересня  він потрапив в лікарню з діагнозом пневмонія, також у нього була підозра на коронавірусну інфекцію, зробили ПЛР-тест. Та, на жаль, сьогодні, його серце зупинилося. Наразі у лікарні чекають результатів ПЛР-тесту.

Слід зауважити, що фото лікаря Івана Венжиновича нещодавно облетіло всю країну. Навесні журналісти американського новинного агентства Associated Press опублікували репортаж з українських лікарень. Під час зйомок вони побували у Тернополі та Почаєві. Таким чином Іван Венжинович потрапив у фоторепортаж. А згодом його фото із написом “Дякуємо за життя” розмістили на біг-бордах по всій країні.

Щирі співчуваття рідним, близьким та колегам лікаря Івана Венжиновича.

Незбагненна втрата! Ми всі сумуємо. На 51 році життя перестало битися серце Лікаря Венжинович Івана Федоровича….

Опубліковано Почаївська РКЛ Четвер, 1 жовтня 2020 р.