Четвер , 25.04.2024

Запчастини для опалювального обладнання: як вибрати та де придбати?

В наші дні знайти дійсно якісні деталі та комплектуючі для газових котлів і колонок досить важно.

Теплообменник битермический Baxi MainУ Києві та інших містах України є багато магазинів, але більшість з них пропонують лише китайські аналоги запчастин, які мають низьку якість та завищені ціни. Що ж робити та де знайти запчастини для газових котлів від брендових виробників? Ми рекомендуємо звернутися до перевіреного інтернет-магазину Піраміда24!

Чому слід придбати запчастини саме в компанії Піраміда24?

Купити запчасти на газовий котел у фірмі Піраміда24 – це завжди розумне рішення. Компанія є не просто онлайн-магазином, а офіційним постачальником товарів від всесвітньо відомих брендів-виробників. На сайті Піраміда24 представлена лише оригінальна продукція, при замовленні якої клієнт отримує заводську гарантію та всю супутню документацію. Серед інших переваг фірми:

  1. Наявність колл-центру, який працює цілодобово та допомагає клієнтам у виборі запчастин і оформленні замовлення;
  2. Вигідні ціни та різноманітні акції;
  3. Бонусна система та знижки для постійних покупців;
  4. Доставка в Харків, Одесу та інші міста України поштовими та кур’єрськими сервісами.

Зараз інтернет-магазин запчастин для газових котлів Піраміда24 складається з команди провідних спеціалістів у галузі опалювального обладнання, в тому числі інженерів, логістів та менеджерів. Серед більше ніж 3000 клієнтів фірми – спеціалісти сервісних центрів та будівельних компаній. В майбутньому Піраміда24 планує розширювати базу партнерів, відкривати нові офіси та склади не тільки в Україні, але й поза її межами.

Асортимент товарів у магазині Піраміда24

Теплообменник ГВС BaxiНа сайті компанії представлені запчастини та комплектуючі для опалювальної техніки від таких провідних виробників, як Italtherm, Ferroli, Viessmann, Protherm, Beretta, Westen, Bosch та ін. Серед брендової продукції представлені:

  • сталеві та чавунні теплообмінники;
  • мембранні розширювальні баки;
  • димососи та турбіни;
  • манометри;
  • реле тиску повітря та води;
  • програматори і термостати;
  • датчики NTC та ін.

На сторінці кожної запчастини представлені характеристики товару та моделі опалювального обладнання, для яких призначена деталь. Для допомоги у виборі комплектуючих та оформлення замовлення дзвоніть за телефоном 093 553-92-92. Консультанти Піраміда24 дадуть відповіді на всі запитання та оформлять доставку до Вашої оселі.