П’ятниця , 03.05.2024

Зі шнурками або без: вибираємо зручні черевики

Модниці пред’являють до осіннього взуття сотні вимог — від комфорту і безпеки до елегантності і практичності.

купити взуттяРозібратися в модельному ряді непросто: у кожного фасону свої переваги і недоліки. Як вибрати оптимальний варіант?

Без застібок

Черевики челсі, що щільно облягають ногу, в XIX столітті рятували аристократок від бруду під час довгих прогулянок верхи на конях. Взуття без застібок швидко надівається й знімається, в цьому його головна перевага. Замість шнурівки з боків черевика — еластичні широкі вставки, а для зручності ззаду спеціальна петля.

Челсі — відмінний варіант для офісу (без суворого дрес-коду), подорожей, прогулянок. Еластична вставка дозволяє з комфортом носити штани поверх взуття, а також легінси.

взуття на осінь

У каталозі інтернет-магазину Favorite Shoes (https://favoriteshoes.com.ua/ru/chelsi-zhenskie/) представлені стильні челсі різних брендів:

  • на середньому каблуці з чорно-бордовою еластичною вставкою від Le`BERDES;
  • на високій платформі від Ilvi;
  • чорні і рожеві зимові замшеві з хутром від Maria Moro;
  • з широкою гумкою і лаковим носком від Sasha Fabiani;
  • класичні на низьких підборах від Djovannia ;
  • з лакової шкіри із замшевими дизайнерськими шкарпетками від Basconi.

Зі шнурівкою

Класичний варіант фіксації стопи: спереду язичок і шнурівка для регулювання щільності обхвату ноги. Головна перевага — не зламається блискавка і взуття щільно сидить на нозі незалежно від набряків і товщини лосин.

Класичні балморали висотою до середини гомілки з каблуком — елегантні і добре виглядають з офісними сукнями. Зверніть увагу на ботильйони і черевики з:

 

  • широкими шнурками від Stoalos;
  • екстремально тонкою шпилькою від Sasha Fabiani;
  • стразами від Djina Djinelli, виготовлені із замші.

купити черевики

У цьому сезоні в моді спортивний стиль: варіації на тему кросівок, з’єднання пластикової амортизуючої підошви зі шкіряним верхом. Креативно виглядають темні моделі з яскравими шнурками (змінюйте колір під кожен наряд). Практично під будь-який наряд підходять черевики бежевого кольору.

На блискавці

Сучасна класика осіннього взуття, добре облягає ногу і легко знімається. Для максимального комфорту схильних до набряклості жінок дизайнери додають еластичні вставки. У колекції Le`BERDES багато моделей забезпечені замість металевого язичка-блискавки тонким шкіряним ремінцем — він не порветься і не підведе. У моді моделі з блискавкою по центру переду, черевики із замші, нубуку, комбінації матової і лакованої шкіри.