П’ятниця , 29.03.2024

Де і як правильно шукати роботу у Львові

Під час карантину на Львівщині лише офіційно майже 20 тисяч людей втратили роботу. І це при тому, що скрутні часи лише попереду, а допомоги чекати ні від кого.

До того ж на ринку праці з’явилися шахраї, які обіцяють захмарні заробітки за невелику попередню плату.

В таких умовах людям слід вчитися елементарного та розуміти, де віднайти правдиві вакансії. Тут на допомогу й приходить сайт https://lviv.grc.ua/, де пошук роботи у Львові безкоштовний, а головне – надійний.

Коротко про портал

Сайт grc.ua – один з найпопулярніших ресурсів пошуку роботи в Україні. Тут представлено понад 10 тисяч вакансій, які оновлюються щодня.

Перевагами grc.ua є:

  1. Чітке розділення категорій, що спрощує пошук кандидату.
  2. Можливість завчасно обирати компанію, в якій охота отримати роботу.
  3. Наявність особистого кабінету кандидата.
  4. Можливість отримувати підписку про оновлення відповідних вакансій.

Важливо: усі функції для кандидата безкоштовні. За розміщення вакансій платить лише роботодавець!

Пошук роботи у Львові

Для львів’ян і тих, хто хоче працювати в західній столиці України, grc.ua створив сторінку з окремим доменним ім’ям. Це автоматично захистить користувачів від ймовірних збоїв показу результатів. Наприклад, коли замість вакансій з прив’язкою до Львівської області показує Тернопільську тощо.

Навігація сайту

Карта порталу створена так, аби користувач міг інтуїтивно знайти потрібну вакансію. Для цього розроблено кілька класифікаційних груп:

  1. Вакансії дня – оголошення, опубліковані за останні 24 години.
  2. Робота з дому – все, що можна робити дистанційно.
  3. Підробіток – вакансії для студентів.
  4. Компанії дня – найпопулярніші роботодавці.
  5. За професіями – 28 категорій різних сфер діяльності.

Як правильно шукати

Попри чітку класифікацію, інколи віднайти потрібне оголошення вкрай складно й довго. А все через велику кількість опублікованих вакансій.

Наприклад, вас цікавить робота журналістом. Вакансія опублікована у категорії «Розваги, мистецтво, мас-медіа». Проте разом з нею тут розміщено ще три десятки оголошень інших напрямків діяльності. Й аби віднайти потрібне, слід переглянути всі інші публікації.

Щоб цього уникнути на сайті створено пошук за ключовими словами. Відповідна графа для введення розташована зверху сторінки.

Аби з першого разу знайти потрібну вакансію, необхідно:

  1. При написанні використовувати винятково латиницю або кирилицю – «журналіст», «hr». Поєднувати в одному слові літери кількох алфавітів заборонено.
  2. Використовувати винятково називний відмінок – «журналіст», «продавець», «офіціант» тощо.
  3. Слова писати з маленької літери.

Як бачимо, пошук вакансії – не така легка справа, як здавалося на перший погляд. Тут важливо не тільки правильно вводити запити, але й знайти надійний портал. Власне, таким і є grc.ua.