Вівторок , 19.03.2024

Житель Козівського району на краденому автомобілі заїхав у дерево

У порядку статті 208 КПК співробітники Козівського відділення поліції затримали жителя Дмухівців.

28-річний зловмисник нетверезий сів за кермо автомобіля, що належить його знайомому, проте не впорався з керуванням та в’їхав у дерево.

-До нас надійшло повідомлення від 32-річного жителя селища Козлів про те, що  серед білого дня хтось викрав належний йому автомобіль марки «Volkswagen», – розповів начальник Козівського відділення поліції Микола Петрик. – Під час спілкування із заявником стало відомо, що напередодні він вживав алкогольні напої зі своїм знайомим – жителем села Дмухівці. Останній, як з’ясувалося, й виявився причетним до заволодіння автотранспортом.

Правоохоронці швидко розшукали крадене авто. За декілька кілометрів від місця злочину іномарка стояла, упершись бампером у дерево. Як вдалося встановити, зловмисник сів за кермо автомобіля, що належить його знайомому, коли останній від надмірної дози алкоголю заснув. Оскільки сам був не тверезий, далеко заїхати не зміг.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною 1 статті 289 ККУ. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Читайте також:
Пограбували трьох валютчиків – у Тернополі спіймали особливо небезпечну злочинну групу (ФОТО)