П’ятниця , 29.03.2024

Фонд Держмайна з аукціону продає будинок, який знаходиться у центрі Тернополя

23 грудня відбудеться укціон з приватизації Єдиного майнового комплексу державного підприємства “Науково-дослідний інститут «Гелій».

До складу Єдиного майнового комплексу державного підприємства “Науково-дослідний інститут “Гелій” входять два нежитлові приміщення, які розташовані у Вінниці та Тернополі.

Аукціон з продажу об’єктів відбудеться 23 грудня 2020 року, інформують сьогодні, 7 грудня, у прес-службі ФДМУ.

Короткий опис об’єктів

Триповерховий нежитловий будинок, що входить до комплексу майна інституту, знаходиться за адресою м. Вінниця, вул. Ватутіна, 18, у мікрорайоні Тяжилів. Будівля, загальною площею в 3750 кв. м, знаходиться у 50 хвилинах від центру міста неподалік від залізничного вокзалу, поряд із зупинкою громадського транспорту та живописним парком.

Серед наявної інфраструктури окремо слід відзначити спортивне ядро на базі стадіону “Інтеграл”, господарський ринок, автозаправну станцію Shell, великий магазин будівельних матеріалів, завод машинобудування, а також невеликий храм. У будівлі наявні всі необхідні комунікації.

Другий об’єкт, який є складовою майна інституту, є нежитловою будівлею площею 449,1 кв.м., що знаходиться у місті Тернополі за адресою бульвар Тараса Шевченка, 25.

Старовинна будівля у самому центрі міста знаходиться поруч з головними туристичними принадами Тернополя, сучасним торгівельно-офісним центром, найстарішим діючим кінотеатром міста й популярними закладами, а навпроти розташований Тернопільський Годинник.

Дата проведення аукціону: 23 грудня 2020 року.

Загальна стартова ціна об’єктів: 2 517 000 грн.

Читайте також:
Хоростківський спиртзавод з другої спроби таки продали з аукціону