П’ятниця , 29.03.2024

Реєстрація в БК Парі Матч – ставки та казино на одному сайті

Міжнародна букмекерська контора Парі Матч, реєстрація https://art-insight.com.ua/reg.html в якій доступна з 1994 року в Україні – лідер у галузі грального бізнесу на території пострадянських країн.

За 25 років роботи компанія багато зробила для розвитку і легалізації азартного контенту, відома в багатьох державах. Філіали по прийому ставок також працюють у РФ, Грузії, Білорусії, Казахстані, Молдові, Таджикистані. Торгова марка діє відповідно законодавства, має міжнародну ліцензію держави Кюрасао.

Різновиди і продукція

Реєстрація в Парі Матч дає можливість відвідувати стару і нову версії офіційного сайту. Міжнародний ресурс активований у 2016 році, використовує новітні розробки в галузі програмування, ні в чому не поступається лідерам подібного сегменту.

Функціональні розбіжності поміж версіями:

  1. На старій платформі гравцям легше зареєструватись на Парі Матч і зробити ставку.
  2. Присутність «Архіву ліній» дає можливість порівнювати минулі й діючі коефіцієнти.
  3. Нова варіація має покращений дизайн, зменшену кількість реклами.
  4. В один блок об’єднались розділи «Статистика» і «Результати».
  5. З’явився мобільний додаток для Android.
  6. Покращала якість подачі коефіцієнтів в режимі Live.

Для  покращення обслуговування доступ до старого варіанту сайту не заблокований. Ввійти на нього можливо після реєстрації в Парі Матч Україна. Після авторизації необхідно вибрати «Проблеми з доступом», прочитати рекомендації для простого переходу на минулу версію ресурсу букмекерської контори.

У якості альтернативного способу входу в Парі Матч використовується офіційне дзеркало компанії. Варіант актуальний у разі проведення технічних робіт на сайті, зламуванні аканту, блокуванні основного ресурсу. Отримати адресу дзеркала користувачі можуть у службі підтримки. Пошук посилань в Інтернеті ризикований попаданням на шахрайські сайти.

Мобільна версія дає можливість зареєструватись в Парі Матч за допомогою додатку Parimatch. Цей канал компанія запустила у 2015 році. Використати програму гравці можуть напряму з браузера, чи закачавши спеціальний додаток.

Основні різновиди ставок БК Парі Матч

Вказані нижче терміни допоможуть новачкам розібратися в особливостях ставок. Основні різновиди:

  1. Фора. Число, яке плюсується до результату команди, створюючи штучну перевагу. Якщо підсумок з бонусом – на користь вибраного учасника, ставка бетора зараховується, як зіграна, і навпаки. Ставка повертається у разі нічиєї.
  2. Ординар. Одинарна ставка на результат будь-якої події. Виграш дорівнює сумі ставки, помноженої на коефіцієнт вибраного результату.
  3. Експрес. Дає можливість на спорт не на один розіграш, а на декілька різних подій. Персональні коефіцієнти при цьому примножуються. В залежності від кількості подій експрес буває парний, потрійний і так далі.
  4. Подвійний азіатський гандикап. Ставка, аналогічна форі, але зі значеннями 0,25 і 0,75 (плюсова чи мінусова). Враховується, як страховка, оскільки розподіляється на два показники.
  5. Гра в режимі Live. Рішенні бетором приймається безпосередньо під час трансляції матчу чи турніру онлайн. Коефіцієнти також змінюються під час гри.
  6. Система. Комбінування декількох експресів. Для виграшу потрібно відгадати два з трьох результатів подій.
  7. Ставка на перемогу або місце в турнірній таблиці.
  8. Тоталізатор. Лотерея, в якій гравець повинен вгадати результат подій, вибраних букмекером.
  9. Усі ставки і коефіцієнти розписані в спеціальній лінії.

Керування акаунтом

Щоб робити ставки, треба зареєструватись в Паріматч. Для створювання аканту потрібно:

  • зайти на офіційний сайт, натиснути кнопку «Реєстрація»;
  • заповнити поле для авторизації;
  • вибрати спосіб підтвердження особи (номер телефону або електрона пошта);
  • увести код з повідомлення;
  • придумати надійний пароль.

Букмекерська контора Парі Матч пропонує своїм клієнтам якісний сервіс, великий вибір ставок, надійність виплат кожному гравцю. Приєднавшись до учасників компанії в Україні, ви також почнете реально вигравати на спортивних ставках.

One comment

  1. включаємо що наша команда виграла і не перейшла в Лізі Націй у вищий дивізіон Хоча я дуже вболівав і навіть робив ставки на спорт використовуючи промокод фавбет але нічого надіюсь з новим тренером у нас все вийде