Неділя , 28.04.2024

Хочете замовити піцу у Тернополі? Обирайте мережу закладів “Автопорт”

Мережа закладів «Автопорт», добре відома у Файному місті, пропонує свій варіант страви, яку можна скуштувати у піцерії або ж замовити з доставкою додому.

Хочете замовити піцу у Тернополі? Обирайте піцерію “Автопорт”!

Піца та її особливості

Піца – це страва дуже давня, адже з’явилася вона ще за часів Давньоримської імперії. Вважається, що її придумав полководець Лукулл, відомий своїми банкетами, після яких гості забирали додому коржі, спечені на дровах, із залишками страв.

Деякі дослідники вважають піцу їжею простого народу, якому після святкувань знаті роздавали залишки делікатесів, складених на паляниці. Є й такі вчені, які переконані, що сучасна піца походить від давньогрецької страви plakuntos, яка дуже нагадує її зовнішнім виглядом та складниками. Якби там не було насправді, цю страву відносять до італійської кухні і нею з задоволенням ласують люди будь-якого віку, національності, релігії та рівня доходу.

Основою будь-якої піци, рецептів котрої на сьогодні існує безліч, є тонкий корж із дріжджового тіста. Найчастіше він спечений у спеціальній печі на дровах, адже в духовці він не матиме такої скоринки і аромату. Начинка – це те, що є варіативною складовою піци, адже вона може мінятися в залежності від смаків та уподобань людини.

Є декілька класичних видів страв, скуштувати які можна в піцерії «Автопорт», а також оригінальні наїдки, рецепти котрих з’являються як гриби після дощу. Начинкою можуть бути:

  • м’ясні вироби та делікатеси – шинка, ковбаса, салямі, хамон, курка;
  • риба та морепродукти – креветки, мідії, устриці, тунець, лосось;
  • гриби – печериці, трюфелі, боровики, гливи і т.д.;
  • овочі – помідори, кукурудза, перець, цибуля, часник, артишоки, броколі;
  • різні види сиру – рікота, моцарелла, дор блю, камамбер, пекоріно та ін.;
  • ягоди та фрукти – ананаси, полуниці, банан, вишня;
  • нестандартні складники – шоколад, маскарпоне, маршмелоу і т.п.

Доповнити страву можуть різноманітні спеції та прянощі, ароматизовані олії та соуси.

Піца від «Автопорт» – неземне задоволення

Оригінальні страви не всім до смаку, особливо якщо це стосується піци – далеко не всі гурмани охоче експериментують зі смаками. Класичні види страви завжди користуються популярністю у жителів та гостей міста, тож заклади мережі зробили свою ставку саме на них.

«Автопорт» пропонує декілька видів традиційної піци – із чотирма сирами, з шинкою, салямі, куркою. До кожної з них додається справжня італійська моцарелла – ніжний та м’який сир з особливою структурою та 45-50% жирністю. Основою страви є тонкий корж із тіста з авторською рецептурою, спечений на дровах.

Важливо знати, що замовити піцу в Тернополі можна з доставкою до дому чи офісу. Кур’єрська служба доставляє гарячу страву, добре запаковану, в максимально короткий час. Навіщо витрачати час на приготування їжі, якщо можна подзвонити в «Автопорт», де все зроблять за вас?