Вівторок , 19.03.2024

«Контінентал Фармерз Груп» розпочала будівництво нового картоплесховища

«Контінентал Фармерз Груп» розпочала будівництво нового картоплесховища у селі Чуква Самбірського району Львівської області.

Картоплесховище розраховане на зберігання 16 тис. тонн врожаю терміном до 10 місяців. Нове сховище призначене для зберігання картоплі, яку Компанія вирощує на полях кластеру «Самбір».

Уже виготовлена необхідна проектна документація і розпочалося встановлення бетонних конструкцій під металеві опори для складу. Паралельно відбувається придбання холодильного, вентиляційного та іншого обладнання. Завершити будівництво картоплесховища в Чукві «Контінентал» планує до серпня цього року під майбутній врожай.

Нагадаємо, що напрямок картоплярства для «Контінентал Фармерз Груп» залишається пріоритетним. Компанія вирощує чіпсові, насіннєві та продовольчі сорти у Львівській і Тернопільській областях. Загальна площа до викопування у виробничому сезоні 2020 року становила 1,6 тис. га. Цього сезону «Контінентал» планує її збільшення до понад 2 тис. га.

«Контінентал Фармерз Груп» є одним із провідних виробників картоплі в Україні та застосовує власні напрацьовані технології вирощування. Агрохолдинг володіє модернізованими виробничими потужностями для зберігання картоплі, загальна місткість яких сягає понад 87 тис. тонн одночасного зберігання. Також має власний крохмальний завод, сучасну спеціалізовану техніку для вирощування цієї культури.