Четвер , 28.03.2024

Обираємо дорогу плитку в ванну кімнату — колекції 2021

Варто відзначити, що саме ванна кімната — місце, в якому ми не просто приймаємо гігієнічні процедури, а й розслаблюємося. Воно перетворюється на фортецю, яка рятує від сірих буднів, а також надихає.

Саме тому так важливо досить ретельно підійти до вибору всіх складових, від яких залежить цілісність атмосфери в приміщенні. В такому випадку мова йде про те, щоб вибрати якісне і стильне покриття для підлоги.

Враховуючи особливості експлуатації, найбільш відповідним варіантом для підлоги можна називати плитку. Це пояснюється в першу чергу поєднанням її якісних характеристик з доступною ціною. Окрім того, важливо й те, що сучасні виробники надають покупцям можливість вибрати продукцію з широкого асортименту, який задовольнить вимоги будь-якого користувача.

Топові колекції плитки в ванну кімнату завжди можна купити на https://www.keramis.com.ua/uk/category/plitka-dlja-vannoj/. Умови доставки та промокод зі знижкою можна дізнатися за телефоном 0 (800) 30-44-40 – безкоштовно по Україні зі стаціонарних та мобільних.

Щоб не розгубитися при виборі, варто ретельно розібратися у відмінностях плитки для підлоги.

Основні критерії вибору

Спочатку варто визначитися з матеріалом, з якого виготовляється плитка. Саме цей фактор в більшості випадків визначає якісні характеристики покриття для підлоги. На сьогодні, в асортименті брендів можна знайти плитку з наступних матеріалів:

  • Кераміка. Традиційний вибір, який не втрачає популярності на протязі тисяч років. Її цінують за екологічність та безпечність для здоров’я людини. Це визначає її склад, до якого входить лише пісок і глина. Не йде мова ні про які шкідливі домішки. Не менш важливий момент — міцність. Навіть через роки експлуатації вона залишається такою ж привабливою як в день покупки. Враховуючи стійкість до вологи, керамічна плитка як ніяке інше покриття для підлоги підходить для застосування при облаштуванні інтер’єру ванної кімнати. В обслуговуванні кахель простий і не вимогливий.
  • Керамограніт. Надміцний природний матеріал, який підходить в тих випадках, коли є бажання зробити ремонт на роки наперед, щоб надалі не повертатися до нього. Для його очищення можна використовувати будь-яку побутову хімію.
  • Натуральний камінь. Виглядає таке покриття стильно і розкішно, але й коштує відповідно.
  • Скло. Останнім часом часто використовується натуральне скло, яким прикрашають підлогу і стіни ванних кімнат. Вид має ефектний і відповідно вартість також.

Часто останнім часом використовують і мозаїку. Такий вид покриття для підлоги гарно підходить для випадків, коли треба добитися зонування приміщення.

Якщо говорити про колір та фактуру, то тут все дуже суб’єктивно, оскільки залежить від загального стиля в приміщенні. Не варто боятися експериментів під час створення нового інтер’єру. Також слід розуміти, що холодні відтінки можуть додати свіжості в приміщення, а теплі будуть допомагати розслабитися.

П’ять топових серій

Навіть досвідченому покупцю буває складно визначитися з вибором, адже асортимент сучасних виробників просто вражає своїм різноманіттям. Щоб допомогти зорієнтуватися, далі розглянемо п’ять найбільш популярних на сьогодні колекцій плитки для ванної.

  • Paradyz Pandora. Польська продукція, яка характеризується довговічністю. В якості основного матеріалу використовується кераміка. Матова поверхня гарантує більш безпечне використання.
  • Paradyz  Rondoni. Вишукана колекція, яку виділяє з-поміж інших оригінальна структура, виконана в пастельних відтінках. Ідеально підходить для оформлення приміщень в стилі шеббі-шик.
  • Paradyz  Caya. Цікава своїм дизайнерським виконанням колекція. Пастельні відтінки гарно поєднуються в моделях з геометричним малюнком. Матова поверхня додає розкішності у зовнішній вид.
  • Paradyz Bellicita. Серія в класичному поєднанні кольорів — червоного і чорного. Особливої уваги заслуговує широкий вибір доступних текстур. Має зручні розміри для використання в приміщеннях різного розміру.
  • Paradyz  Amiche. Колекція, яка представлена плиткою в двох кольорах — коричневому і бежевому. За рахунок теплої гами можна добитися в приміщенні максимально релаксуючої атмосфери.

В статті ми розглянули найбільш важливі аспекти вибору плитки для ванної, а також детально зупинилися на п’ятьох популярних колекціях.

За матеріалами інтернет-магазину плитки та сантехніки https://www.keramis.com.ua/