Вівторок , 19.03.2024

У Карпатах загинув житель Тернополя: чоловік зірвав зі скелі і впав у річку

16 січня, близько 14:20, у місті Яремче на вулиці Свободи 55-річний чоловік зі скелястого схилу берегу впав у річку Прут.

Яремче, річка Прут

До місця проведення аварійно-рятувальних робіт було негайно направлено рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини №9 м. Яремче, пошуково-рятувального відділення Яремче та відділення водолазно-рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Всього було залучено 18 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки, в тому числі 2 човна, інформують у прес-службі управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

О 14:38, після прибуття до місця виклику, було встановлено, що в річці Прут на відстані близько 1,5 м, від берегу перебуває чоловік, який не подає ознак життя.

Підхід до місця перебування потерпілого ускладнений специфікою рельєфу місцевості. Однак, двома рятувальниками пошуково-рятувального відділення Яремче в гідрокостюмах було розпочато заходи зі слідування до потерпілого з човном.

Рятувальники прибули до потерпілого та транспортовали його до берега, де передали працівникам поліції і швидкої невідкладної медичної допомоги, якими було підтверджено загибель чоловіка.

Як згодомо повідомили в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА, загиблим чоловіком виявився 55-річний житель міста Тернопіль.

Читайте також:
У Теребовлі під час обрізання дерев загинув 55-річний чоловік