Вівторок , 19.03.2024

Зручно, безпечно та вигідно: які переваги таксі в Тернополі

Мобільність завжди цінувалася. Особливо у великих містах, де інколи потрібно буквально за п’ять хвилин з одного кінця приїхати в інший.

Тут і приходить на допомогу служба таксі. Чи не найпопулярніша в Тернополі – ОРТІ з головною сторінкою https://opti.global/ternopil.

«Плюси» автомобілів за викликом очевидні. Проте поговоримо про них детально.

Переваги таксі в Тернополі

Своєрідний бум популярності припав на період пандемії. Особливо тоді, коли місцева влада заборонила курсування громадського транспорту. Навіть відновлення дії останнього не зменшило попиту на таксі.

Причин цьому декілька.

Соціальна дистанція

У важкі часи важливо тримати дистанцію. Зробити це куди простіше в легковому автомобілі за наявності лише водія, або й людей, яких ви знаєте (якщо машина замовляється на кілька персон).

Швидкість, мобільність

Автомобілі таксі не зупиняються на зупинках громадського транспорту для добору пасажирів. Ба більше, тут клієнт може самотужки обирати маршрут, коригувати завданий напрямок. Тому, той шлях, який маршрутка долає за пів години, легківка скоротить до десяти хвилин.

Комфорт та безпека

Таксі – це завжди зручність (м’які сидіння, кондиціонер влітку, обігрівач взимку тощо) та своєрідний захист. Особливо, коли компанії надають клієнтам можливість обирати клас автомобіля (економ, комфорт, люкс).

Вигода

Зростання вартості проїзду в громадському транспорті призвело до того, що тепер одна поїздка в таксі – це як маршрутка для трьох людей. Тому для компаній вибір авто – очевидний. Особливо, коли оператор надає кешбек, програму бонусів тощо.

Найвигідніший перевізник

У Тернополі є кілька служб таксі. Проте, чи не найпопулярнішим є перевізник ОРТІ, більш відомий як 579.

Переваги цієї служби такі:

  1. Комфортні нові автомобілі.
  2. Ввічливий та досвідчений персонал (водії, оператори кол-центрів).
  3. Зручний додаток для замовлення авто та керування поїздками.
  4. Кешбек. З кожної поїздки клієнту повертають 3% (за наявності завантаженого додатка).
  5. Цілодобова підтримка.
  6. Чи не найнижчий тариф на проїзд містом та за його межами.

Важливо: у Тернополі можна стати не лише клієнтом ОРТІ, але й працівником. Так, наразі відбувається набір водіїв та операторів кол-центру.

Як бачимо, переваги таксі над маршрутками очевидні. Особливо в часи пандемії. У Тернополі ж чи не найкращим перевізником є ОРТІ. Оформляти замовлення можна за номером 579, або напряму в додатку. Для скачування програми слід перейти за посиланням Google Play.

До слова, додаток дозволить не тільки керувати замовленнями, але й економити, отримуючи кешбек з кожної поїздки.