П’ятниця , 29.03.2024

Ліверпуль – Манчестер Сіті – 1:4. Відео голів та огляд матчу

У матчі 23 туру чемпіонату Англії вчора, 7 лютого, відбулося протистояння лідерів, у якому «Манчестер Сіті» на виїзді здолав «Ліверпуль» з рахунком 1:4.

Головні події гри відбулися в другому таймі (хоча ще наприкінці першого півзахисник господарів Гюндоган не реалізував пенальті) — спочатку той же Гюдоган на 49-ій хвилині добив м’яч у сітку після відскоку від воротаря.

У «Ліверпуля» довго не виходило налагодити комбінаційну гру, однак на 63-ій хвилині гості порушили правила в своєму штрафному майданчику і Салах реалізував пенальті.

А далі двічі помилився голкіпер «Ліверпуля» Аліссон, який віддавав м’яч гостям у нейтральних ситуаціях. І ці помилки виявилися результативними — спочатку Гюндоган на 73-ій хвилині замкнув простріл Фодена, а за три хвилини Стерлінг відгукнувся на пас Бернарда Сілви.

Четвертий гол невідпорним ударом з лівої забив Фоден на 83-ій хвилині — 1:4.

Відзначимо також гру українського легіонера Олександра Зінченка, який провів на полі 90 хвилин і надійно прикрив лідера господарів Мохамеда Салаха.

Отож, «Манчестер Сіті» продовжив свою переможну серію, яка налічує вже 14 матчів (десять — у чемпіонаті), і надалі впевнено лідирує. «Ліверпуль» зберіг четверту сходинку турнірної таблиці, однак «Челсі» і «Вест Хем» уже на відстані одного очка від нього.

Читайте також:
Тоттенхем – Челсі – 0:1. Відео голу та огляд матчу