П’ятниця , 26.04.2024

“Ліверпуль” – “Манчестер Сіті”: анонс матчу і коефіцієнти букмекерів

В Англії в матчі 23 туру зустрінуться фаворити чергового чемпіонату «Ліверпуль» і «Манчестер Сіті».

Діючі чемпіони Англії із Ліверпуля поки не демонструють торішнього хисту і йдуть четвертими в турнірній таблиці, а ось «міщани» з Манчестера набрали неабиякої ходи, штампують перемоги одну за одною і, звісно, очолюють чемпіонат.

Різниця між командами складає вже 7 очків (у «Сіті» ще й матч у запасі), і у випадку поразки «Ліверпуль» може пройти точку неповернення.

 «Ліверпуль»

Для «Ліверпуля» січень склався дуже важко — команда вибула із Кубка Англії (а ще раніше й з кубка ліги) та й в чемпіонаті в останніх п’яти турах має дві перемоги, нічию і дві поразки. Причому й попередній матч — у середу, 3 лютого, «Ліверпуль» вдома програв посередньому «Брайтону» — 0:1

«Манчестер Сіті»

«Сіті» навпаки дуже вдало проводить останні тижні — його переможна серія складає уже 13 матчів (дев’ять — у чемпіонаті), а очки востаннє «міщани»втрачали ще 15 грудня в грі з «Вест Бромвічем» — 1:1. Програвав же «Манчестер Сіті» взагалі аж 21 листопада, коли отримав два «сухі» голи від «Тоттенгема». Команда, до речі, вийшла до фіналу кубка ліги і подолала 4 коло кубка Англії.

Початок гри

Матч у Ліверпулі розпочнеться у неділю, 7 лютого о 18.30 за київським часом. Пряму трансляцію поєдинку можна буде переглянути на телеканалі Setanta Sport.

Прогноз

Букмекери надають беззаперечну перевагу «Манчестер Сіті». «Парі Матч» на виїзну перемогу цього клубу поставив коефіцієнт — 2,15. Виграш «Ліверпуля» оцінюють в 3,4. Нічию — 3,65.

«Фавбет» оцінив перемогу «Сіті» коефіцієнтом 2,14, перемогу господарів — 3,45, нічию — 3,6.

Bwin на перемогу «Манчестер Сіті» поставив коефіцієнт 2,05, «Ліверпуля» — 3,4, нічийний підсумок оцінили в 3,7.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів є 1:1. Таку нічию «Фавбет» оцінив коефіцієнтом 6,7, «Парі Матч» — 7,3, а Bwin — 7,75.

Читайте також:
Тоттенхем – Челсі – 0:1. Відео голу та огляд матчу