Неділя , 28.04.2024

Мілан – Інтер – 0:3. Відео голів та огляд матчу

У матчі 25-го туру чемпіонату Італії «Інтер» 21 лютого на виїзді розгромив земляків із «Мілану» — 3:0, і тепер з комфортним запасом посідає лідируючу позицію в турнірній таблиці.

«Матч за 6 очків» — заїжджений журналістський штамп, який найкраще характеризує поєдинки такого штибу — розпочався з неприємностей для «Мілану». Вже на п’ятій хвилині м’яч відскочив до Лукаку, який зробив ідеальний навіс на Мартінеса, і той головою пробив повз голкіпера — 0:1.

Приголомшений таким початком «Мілан» відразу ледь не пропустив ще один гол, а загалом «Інтер» ще до перерви втратив, як мінімум, чотири гарні нагоди подвоїти рахунок.

У другому таймі «Мілан» пішов вперед, і вже цей клуб втратив кілька слушних нагод для взяття воріт, однак невдовзі, на 57-ій хвилині, пропустив контратаку гостей, і Мартінес «замкнув» передачу Перішича, зробивши дубль. А ще за 10 хвилин свій черговий гол забив і Лукаку, влучним ударом завершивши свій дриблінг — 0:3.

У турнірній таблиці «Інтер» уже відірвався від «Мілану» на 4 очки, причому «россо-нері» вже «піджимають» й інші переслідувачі. Не дивно, адже «Мілан» програв другий матч поспіль.

Читайте також:
Маккабі – Шахтар – 0:2. Відео голів та огляд матчу 1/16 фіналу Ліги Європи