Вівторок , 19.03.2024

Робота у Тернополі: 10 вакансій з найвищою зарплатою

Навіть карантин не стає на заваді в пошуках роботи. У Тернополі й області попит насправді великий.

Тому, аби привабити робочі кадри, компанії готові на все. Зокрема, й на високі зарплати.

Аби це підтвердити, ми проаналізували пропозиції на порталі work.ua. Й ось як виглядає рейтинг вакансій з найвищими зарплатами:

  1. Backend Magento developer, або програміст. ЗП – від 50 до 100 тис. гривень на місяць. Серед вимог від роботодавця – знання англійської та мов програмування, досвід роботи від двох років.
  2. Керівник відділу продажів. На місяць обіцяють платити від 30 до 100 тис. гривень. Роботодавець шукає людину з досвідом на керівній посаді, вищою освітою та знанням основ продажу.
  3. Диспетчер, логіст. Ставка – 60000 грн. Кандидат повинен мати аналогічний досвід роботи та володіти англійською.
  4. Арбітражник. ЗП – від 20 до 100 тисяч гривень. Головне для роботодавця – відповідний досвід.
  5. Тракторист, оператор оприскувачів. Платитимуть 50 тисяч на місяць. Роботодавець шукає людину з досвідом роботи та водійськими категоріями А1, А2, В1, Н.
  6. Керівник проєкт-менеджменту. ЗП – 35-50 тисяч гривень на місяць. З-поміж вимог: володіння англійською, знання мов програмування, досвід в ІТ від трьох років.
  7. Media buyer. Обіцяють від 25 до 60 тисяч грн. Натомість вимагають: вільне володіння українською та англійською, готовність до переїзду.
  8. Менеджер з розвитку. Обіцяють 40000. Кандидат повинен вільно володіти ПК, бути стресостійким, вміти вести переговори.
  9. Водій-міжнародник. Платять 30-40 тисяч гривень на місяць. Можна без досвіду роботи, але з водійською категорією С та Е.
  10. Головний інженер. ЗП – 33700 грн. Кандидат повинен мати від трьох років досвіду роботи в газорозподільному підприємстві та відповідну вищу закінчену освіту.

Зауважу, всі заробітні плати вказані без вирахування податків.

Христина СЛОТА

Читайте також:
На Тернопільщині під час реорганізації районних адміністрацій звільнили 890 чиновників