Понеділок , 29.04.2024

Шахтар – Маккабі: анонс матчу Ліги Європи і коефіцієнти букмекерів

У Києві відбудеться матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи між донецьким Шахтарем та Маккабі із Тель-Авіва.

Перший поєдинок у Ізраїлі завершився впевненою перемогою «гірників» — 0:2, отож, для проходу в наступне коло їм достатньо навіть програти, але не більше, ніж в один гол.

Маккабі для проходу потрібна результативна перемога в два і більше голів — 1:3, 2:4 і т.д. За рахунку 0:2 на користь ізраїльтян буде призначено додатковий час.

Шахтар

Після матчу з Маккабі донеччани в неділю, 21 лютого, зіграли матч внутрішнього чемпіонату і перемогли львівський Рух – 2:0. У турнірній таблиці Шахтар, який йде другим, скоротив відрив від Динамо до одного очка.

Маккабі

В Ізраїлі на минулому тижні грали пропущені матчі, отож, Маккабі мало вихідні. В турнірній таблиці столична команда посідає друге місце, поступаючись одноклубникам із Хайфи двома очками

Початок гри і трансляція

Матч у Києві розпочнеться 25 лютого о 20.00 за київським часом. В Україні пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на телеканалі «Футбол 1».

Прогноз

Букмекери надають перевагу господарям. «Фавбет» на чисту перемогу Шахтаря в звітному матчі поставив коефіцієнт — 1,77. Виграш Маккабі  оцінюють в 5,2. Нічию — 3,65.

«Парі Матч» оцінив перемогу українців коефіцієнтом 1,75, перемогу гостей — 5,6, нічию — 3,5.

Bwin на перемогу Шахтаря поставив коефіцієнт 1,72, Маккабі — 5,5, нічийний підсумок оцінили в 3,5.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів є 1:0. «Фавбет» оцінив його коефіцієнтом 6,8, «Парі Матч» — 6,7, а Bwin — 7,0.

Щодо проходу до наступного раунду, то тут однозначна перевага на боці Шахтаря. Прохід цього клубу до наступного раунду  «Фавбет» оцінює мікроскопічним коефіцієнтом 1,02; «Парі Матч» – 1,01; Bwin – 1,01. Щодо Маккабі, то на його прохід коефіцієнти величезні: «Фавбет» – 22,0; «Парі Матч» – 22,0; Bwin – 11,0.

Читайте також:
Брюгге – Динамо: анонс матчу і коефіцієнти букмекерів