Середа , 24.04.2024

«Тоттенхем» — «Челсі»: анонс і прогнози на матч

В Англії в матчі 22 туру в черговому лондонському дербі зустрінуться «Тоттенхем» і «Челсі».

Обидві команди переживають не найкращий період сезону, обидві йдуть нині на межі єврокубкової зони, а у «Тоттенгема» ще й змінився тренер — Френка Лампарда замінив Томас Тухель.

Однак у турнірній таблиці для обох колективів (а вони мають однаково очків — по 33)  ще нічого не втрачено. Висловлюючись легкоатлетичною термінологією, і «Тоттенхем», і «Челсі», дихають лідерам у потилицю, і невдовзі можуть вирулити на гору «турнірки» (як, щоправда, й опуститися в її глибини — відрив від, наприклад, 13-го місця складає 4 очки).

«Тоттенхем»

У «Тоттенгема» просто фантастично складний графік — з 25 січня команда грає вже четвертий поєдинок. Причому емоційний фон від цих матчів абсолютно різний — тут і перемога в четвертому колі кубка Англії, і поразка від одного з головних конкурентів «Ліверпуля». Загалом в чемпіонаті Англії в останніх 5 матчах — 2 перемоги, нічия і дві поразки. Причому поразки саме в двох попередніх поєдинках…

«Челсі»

«Челсі» не програє уже з 19 січня, і за цей час «аристократи» також встигли пройти до п’ятого кола кубка Англії, а також змінити тренера. З Тухелем, до речі, графік у першості поки що чемпіонський — нічия і перемога. Попередній матч команда зіграла в останній день січня і перемогла «Бернлі» — 2:0.

Початок гри

Матч у Лондоні розпочнеться 4 лютого о 22.00 за київським часом. Пряму трансляцію поєдинку можна буде переглянути на телеканалі Setanta Sport.

Прогноз

Букмекери надають беззаперечну перевагу «Челсі». «Парі Матч» на виїзну перемогу цього клубу поставив коефіцієнт — 2,12. Виграш «Тоттенгема» оцінюють в 3,6. Нічию — 3,45.

«Фавбет» оцінив перемогу «Челсі» коефіцієнтом 2,15, перемогу господарів — 3,65, нічию — 3,4.

Bwin на перемогу «Челсі» поставив коефіцієнт 2,1, «Тоттенгема» — 3,6, нічийний підсумок оцінили в 3,4.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірними на думку букмекерів є 0:0, 1:1 та 0:1. Мінімальну «суху» перемогу гостей «Фавбет» оцінив коефіцієнтом 7,5, «Парі Матч» — 7,4, а Bwin — 8,0.