П’ятниця , 29.03.2024

Василь Деревляний пішов з посади голови Тернопільської обласної організації ВО “Батьківщина”

Після 20-тирічного головування Василь Деревляний у суботу, 6 лютого, склав свої повноваження керівника Тернопільської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

Про це інформує прес-служба обласного осередку “Батьківщини”.

Подякувати Василеві Тимофійовичу за роки праці та боротьби сьогодні зібралися партійці місцевих організації та представники вищого партійного складу.

Народний депутат, член політради партії Сергій Соболєв підкреслив усі заслуги Василя Деревляного, наголосив на його порядності, принциповості, людяності, вірності засадам партійності та державності, беззаперечному патріотизмі. Від лідера партії Юлії Тимошенко Сергій Соболєв передав щирі слова вдячності та підтримки, а також подарунки: іменний годинник та подяку за роки відданої роботи та боротьби.

Нагадаємо, напередодні Василь Деревляний звернувся до громадськості на своїй сторінці у соцмережі:

“Шановні однопартійці! Шановні жителі області! Шановні друзі! Ось і настав той час… Я особисто прийняв рішення 25 листопада 2020 року написати заяву щодо моєї відставки з голови Тернопільської обласної організації партії ВО «Батьківщина». Свою відставку я погодив з вищим керівництвом партії.

Я залишаюся в партії, в бюро обласної організації і буду відстоювати, як депутат Тернопільської обласної ради, інтереси України та громади області”. – повідомив Василь Деревляний.

Довідково:

Василь Деревляний народився 23 серпня 1962 року в селі Білоскірка Тернопільського району Тернопільської області, в селянській родині.

З січня 2003 року голова Тернопільської обласної організації партії “ВО “Батьківщина”.

Обирався депутатом до Тернопільської районної ради та Тернопільської обласної ради. Тричі був обраний народним депутатом України.

У період з 2015 по 2020 рік працював на посаді першого заступника голови Тернопільської обласної ради.

З січня 2021 року – директор Тернопільського КХП Української зернової корпорації.