Середа , 24.04.2024

Динамо – Вільярреал: анонс матчу Ліги Європи і прогнози букмекерів

У Києві відбудеться перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи між місцевим Динамо та іспанським Вільярреалом.

У попередньому раунді єврокубку кияни, за рахунок мінімальної виїзної перемоги, пройшли бельгійський Брюгге, а Вільярреал, у непростому протистоянні, здолав Зальцбург.

Динамо

Динамівці підходять до матчу на лідируючій позиції в чемпіонаті України. Кияни мають доволі комфортний відрив від Шахтаря у 4 очки та вийшли до півфіналу кубку України. В попередньому турі чемпіонату, минулої неділі, динамівці впевнено перемогли Минай – 3:0. Причому суперник лічені рази перейшов половину поля динамівців.

Вільярреал

А ось у Вільярреала справи в Іспанії останнім часом складаються не дуже вдало. У лютому команда вилетіла в чвертьфіналі кубку країни, а в чемпіонаті не виграє від початку січня. При цьому в чотирьох останніх матчах Вільярреал набрав лише одне очко і опустився на 7-ме місце в турнірній таблиці. За таких обставин, виступ у Лізі Європи став найпринциповішим завданням іспанського клубу.

Початок гри і трансляція

Матч у Києві розпочнеться 11 березня о 20.00 за київським часом. В Україні пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на телеканалі «Футбол 1».

Прогноз

Букмекери навіть у київському матчі надають перевагу гостям. «Фавбет» на перемогу Вільярреала в звітному матчі поставив коефіцієнт — 1,99. Виграш Динамо  оцінюють в 4,1. Нічию — 3,5.

«Парі Матч» оцінив перемогу іспанців коефіцієнтом 1,94, перемогу господарів — 4,4, нічию — 3,45.

Bwin на перемогу Вільярреала поставив коефіцієнт 1,91, Динамо — 3,9, нічийний підсумок оцінили в 3,4.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірними на думку букмекерів є 1:1 і 0:1. «Фавбет» оцінив їх коефіцієнтом 6,5, «Парі Матч» — 6,7, а Bwin — 7,0.

Вільярреал виглядає у букмекерів беззаперечним фаворитом (до речі, співвідношення вартості складу обох команд — 246 млн. євро у іспанців проти 115 млн. євро у Динамо), але не будемо забувати, що те саме було і в протистоянні Динамо й Брюгге.

Читайте також:
Манчестер Сіті – Манчестер Юнайтед – 0:2. Огляд матчу і відео голів