Субота , 11.05.2024

На Тернопільщині асфальт зійшов разом зі снігом (ФОТО, ВІДЕО)

На Тернопільщині люди скаржаться на жахливий стан доріг. Подекуди жартують, що асфальт зійшов разом зі снігом.

Чи не найгіршою є ситуація на Бучаччині та на межі Лановеччини й Кременеччини. Там замість проїжджих частин – суцільні ями, болото та величезні калюжі.

Що цікаво, одне з сіл – мала батьківщина всесвітньо відомого художника Івана Марчука – Москалівка. Там люди вже кілька років впрошують владу прокласти дорогу. Наразі все марно.

Христина СЛОТА, фото та відео з соцмереж

Читайте також:
У Тернополі у маршрутки під час руху відпало два колеса (ВІДЕО)

One comment

  1. Великі Загайці!!! Ось, де не має дороги в село!!! Село, де населення не поступається за кількістю мешканців, центру громади. Село, у якого багато перспектив! Якби була дорога із села ну, хоча б , “до асфальту”(це, приблизно 3км), люди так масово не виїжджали у міста. А виїжджають тому що, щоб мати роботу, потрібно їхати в місто… А кожен день долати дорогу по бездоріжжю не зручно, довго і не завжди можливо !!! Відкрити свій бізнес у селі – нема проблем. От тільки, коли клієнти чують “У Загайцях”, одразу відмовляються їхати. Адже знають, яка у нас тут дорога в село!!!! І нікому нічого не потрібно . Державі байдуже, які дороги до сіл. Їм головне – траси!!!! А ми, а ми, сільські жителі, або виїжджаємо з села, або їдемо в Польщу на заробітки Ось така правда… А здавалося, усього 3 км дороги …..