Вівторок , 19.03.2024

У Тернополі обікрали громадянку Польщі – з її помешкання винесли 5000 злотих і 10000 гривень

Зловмисник викрав у жінки значну суму грошей та після цього зник. Його місцеперебування  встановили оперативники Тернопільського районного управління поліції.

Про це сьогодні, 29 березня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Повідомлення про злочин надійшло до співробітників тернопільської  поліції від громадянки Польщі. У неї викрали 5 тисяч злотих та 10 тисяч гривень.

Поліцейські встановили, що жінка останнім часом проживає у Тернополі. Гроші викрали з її помешкання, яке вона винаймала. У протиправному заявниця запідозрила колишнього співмешканця. Останній зник та на зв’язок не виходив.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку Тернопільського районного управління поліції встановили місцезнаходження чоловіка. Той зізнався у протиправному. Гроші встиг витратити.

Зловмисником виявився 33-річний житель Тернополя. Він вже неодноразово був судимий за майнові злочини.

Чоловік скористався тим, що мав ключі від вхідних дверей орендованого помешкання. Коли жінки не було вдома, зайшов і викрав звідти гроші.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Дії тернополянина поліцейські  кваліфікують за частиною 3 статті 185 ККУ – крадіжка.

Читайте також:
У Підволочиську злодій вкрав з церкви печатку і ноутбук