Четвер , 25.04.2024

Якісний сухий корм для собак. Де варто зробити замовлення?

Для кожного власника собак важливого щоб його домашній улюбленець був здоровим та енергійним весь час. Зазвичай про пса потрібно доглядати як і за немовлям.

Регулярний візит до ветеринара, щеплення, вітаміни та інше – заходи, яких дотримується кожен відповідальний господар.

Найменше, що може зробити власник, це придбати якісний сухий корм для собак.

Сухий корм – це найзручніший спосіб харчування та основне джерело енергії та корисних речовин.

Як обрати оригінальний,  якісний сухий корм?

Сьогодні можна купити корм для собак будь-де: в спеціалізованих зоологічних магазинах, ринках, мас маркетах та онлайн платформах.

На жаль, деякі зоомагазини вдаються до хитрощів, заради заробітку. Найчастіше, продають неякісний корм під маркою хорошого бренду або не дотримуються правил зберігання товару, що призводить до його швидкого псування. Такий корм, може стати навіть не безпечним.

Харчування для тварин можуть бути в різній консистенції:

  • Консерви
  • Субпродукти
  • Сухий корм для собак
  • Натуральні продукти

Найголовніше обирати якісний корм для собак зі збалансованою кількістю білків, жирів та вуглеводів, поживними речовинами та вітамінами. Проте, не кожен може дозволити купити корм для собак дорогих марок. Інтернет-магазин DOG –в своєму асортименті має товари різних класів, проте всі мають високу якість. Зоомагазин Дог має декілька наступних переваг серед конкурентів:

Власники зоомагазину завзятті собаківники і з власного досвіду знають на скільки важливо постійно піклуватись про здоров’я пса та обирати корм сухий для собак високої якості.

  • Безпека ваших тварин – наш основний принцип. Ми обираємо товар лише у тих постачальників, якісь товарів яких перевірена роками.
  • У вас є можливість сухий корм для собак купити як економ так і преміум класу.
  • Обирайте харчування по віку та породі вашого домашнього улюбленця.
  • Ми зберігаємо всі рекомендації щодо правильного зберігання продуктів на складі.
  • Не купуємо товар у посередників, обираємо лише прямих виробників.
  • Співпрацюємо лише з перевіреними постачальниками, гарантуємо оригінальний товар.
  • Ціна відповідає якості товару.
  • Розробляємо системи акцій та пропонуємо спеціальні знижки постійним покупцям.

Кожен може купити корм для собак вигідно та швидко разом з Дог

Замовляти товар для тварин можна швидко на нашому сайті зоомагазину dog.com.ua. В онлайн-каталозі зручні фільтри: ви можете обрати тип харчування, бренд, вказати ціну, розмір домашнього улюбленця, породу, продукти в складі сухого корму, клас та призначення. Завдяки цьому, ви зможете швидко знайте саме той товар, який вам потрібен та не гортати сотні іншої продукції в нашому каталозі.

Ми пропонуємо онлайн консультацію наших менеджерів, які добре орієнтуються в асортименті. Вони допоможуть обрати вам потрібний товар, та зможуть відповісти на питання які вас цікавлять онлайн або по телефону. Крім того, якщо у вас виникнуть труднощі з оформленням замовлення, консультанти радістю вам допоможуть.

Корм для собак можна доставити по місту Києву та передмісті кур’єром. Сума доставки залежить від відстані. Оплатити товар можна готівкою або банківською картою.

Також вся продукція доставляється в будь-який регіон України такими службами доставки як Нова пошта. Замовляйте корм для свого домашнього улюбленця на сайті Дог ком юа та будьте переконані в високій якості харчування!