Субота , 27.04.2024

Жанр ню: “Укрпошта” вводить в обіг нові марки (ФОТО)

«Укрпошта» вводить в обіг нові марки, виконані в жанрі ню. Наразі перший тираж – 130 тисяч примірників.

Про це повідомили у пресслужбі відомства.

Як відомо з заяви, нові марки увійдуть в обіг вже завтра, 5 березня. Так «Укрпошта» намагається популяризувати красу жіночого тіла та переконати, що відверті зображення – не порнографія, а естетика. Проєкт уже отримав назву «Її величність – жінка».

«У сучасному суспільстві люди неоднозначно реагують на оголене тіло, вважаючи такі зображення порнографією, чимось хтивим та недоречним. Але це мистецтво. Гарне та витончене. Саме тому його слід правильно популяризувати».

Загалом планується використати кілька всесвітньо відомих картин. Для першого випуску обрали «Одаліску» Тараса Шевченка. Разом з марками вже випустили картки для картмаксимумів та конверти «Перший день».

Вартість однієї марки – 9 гривень. Конверта та картки – по 4 грн за одиницю. Придбати новинки можна у будь-якому відділенні зв’язку.

Зауважу, проєкт створено в рамках співпраці «Укрпошти» з Національним музеєм Тараса Шевченка та Національним художнім музеєм України. Як відомо, другу відверту марку прикрасить робота Андрія Чебикіна «Енергія ІІ». Наразі відбувається розробка макета.

Скільки саме нових марок з’явиться в обігу в рамках проєкту «Її величність – жінка» в «Укрпошті» наразі не повідомляють.

Христина СЛОТА

Читайте також:
Рапунцель з Одеси підкорила мережу еротичними знімками (ФОТО 18+)