Вівторок , 19.03.2024

Аталанта – Ювентус: анонс матчу і прогнози букмекерів

У 31 турі чемпіонату Італії зустрічаються претенденти на нагороди чемпіонату Аталанта із Бергамо і туринський Ювентус.

Перший матч команд, який відбувся 16 грудня, завершився внічию 1:1. Тепер становище у турнірній таблиці змушує обидві команди грати на перемогу.

У чемпіонаті Італії лише Інтер відірвався далеко вперед, а ось Мілан, Ювентус, Аталанта, Наполі і частково Мілан і Рома ведуть відчайдушну боротьбу за медалі і місця в Лізі Чемпіонів на наступний сезон, і кожна втрата очків у такому протистояння може дорого вартувати на фініші.

А ще матч Аталанта – Ювентус стане репетицією фіналу Кубка Італії, який призначений на 19 травня, у ньому також зіграють два цих колективи.

Аталанта

Команда із Бергамо набрала потужних обертів в останніх турах – 4 перемоги поспіль з різницею голів – 11:5. Розігрався і наш Руслан Малиновський, який у цих матчах став справжнім лідером колективу, віддаючи важливі гольові передачі.

В Аталанти досить сприятливий календар в останніх семи турах – після гри з Ювентусом із топ-п’ятірки на неї чекає лише Мілан в останньому турі. У попередній грі Аталанта здолала на виїзді Фіорентину – 2:3 (два голи забив Сапата, а ще одного разу з пенальті відзначився Ілічич).

Ювентус

Ювентус поступово також відходить від шоку після несподіваного вильоту з Ліги Чемпіонів. Поразка від Беневенто і нічия з Торіно вже в минулому, а в останніх турах Юве переміг Наполі і Дженоа з загальним рахунком – 5:2. Їх лідер і бомбардир Криштіану Роналду забив уже 25 голів, і впевнено випереджає Лукаку і Муріеля.

Цю першість, на жаль, не вдалося пройти без спадів, внаслідок чого відрив від Інтера складає уже нереальні 12 очківЮ але треба рятувати бодай те, що лишилося. Календар, щоправда, сприятливим не назвеш – туринцям ще грати і з Міланом, і з Інтером.

Початок гри

Матч у Бергамо розпочнеться в неділю, 18 квітня, о 16.00 за київським часом. Пряму трансляцію поєдинку можна буде переглянути на телеканалі Футбол2.

Прогноз

Букмекери надають невеличку перевагу господарям. «Парі Матч» на виїзну перемогу Аталанти поставив коефіцієнт – 2,46. Виграш Ювентуса оцінюють в 2,8. Нічию – 3,65.

Bwin оцінив перемогу команди бергамців коефіцієнтом 2,4, перемогу туринців – 2,8, нічию – 3,6.

«Фавбет» також віддає перевагу Аталанті. На її перемогу коефіцієнт 2,46, Ювентуса – 2,84, нічийний підсумок оцінили в 3,65.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів є 1:1. На таку нічию приймають ставки з коефіцієнтами від 6,4 до 8,0.

Читайте також:
У Тернополі на матч півфіналу Кубка України впустять трохи глядачів