Середа , 24.04.2024

Баварія – ПСЖ – 2:3. Огляд матчу і відео голів

У середу, 7 квітня, відбувся перший матч чвертьфіналу Ліги Чемпіонів між мюнхенською Баварією і французьким ПСЖ.

У цьому протистояння фаворитом вважалася Баварія, яка, нагадаємо, перемогла ПСЖ у торішньому фіналі Ліги Чемпіонів.

Однак у звітному поєдинку вже на 28-ій хвилині виїзного матчу ПСЖ вигравав 0:2. Спочатку Мануель Нойєр не впорався з ударом Мбапе з близької відстані і пропустив між ногами, а згодом Маркіньос отримав передачу врозріз і забив другого м’яча. Обидва рази асистував партнерам Неймар.

Не можна сказати, що Баварія в цей момент була приголомшена – мюнхенці володіли ігровою і територіальною перевагою, створювали моменти, але до 37-ої хвилини їм не вистачало якоїсь дещиці для результативного удару. Однак згодом результату вдалося досягнути завдяки націленим навісам – спочатку Шупо-Мотінг, який заміняв на місці «дев’ятки» травмованого Левандовськи, виграв верхову боротьбу після навісу справа. А на 60-ій хвилині ветеран Томас Мюллер влучно завершив навіс зліва.

У той момент, видавалося, що повторюється сценарій недавнього протистояння Баварії і дортмундської Боруссії, коли мюнхенці швидко пропустили два голи від Холланда, але в підсумку перемогли 4:2, а могли і більше. Та ПСЖ швидко продемонстрував, що пише нову главу футбольної історії – на 68-ій хвилині Мбапе знову втік у вільну зону розрідженого захисту господарів, увійшов до штрафного майданчика і влучно пробив з-під Боатенга – 2:3.

Баварія знову кинулася на штурм, створила кілька гольових моментів, однак оборона парижан, на чолі з голкіпером Навасом, витримала. ПСЖ здобув результативну перемогу і тепер з позиції сили гратиме в Парижі у вівторок, 13 квітня, в матчі-відповіді.

Читайте також:
Арсенал – Ліверпуль – 0:3. Огляд матчу і відео голів