Четвер , 09.05.2024

Баварія – ПСЖ: анонс матчу Ліги Чемпіонів і коефіцієнти букмекерів

У Німеччині, в рамках першого матчу чвертьфінальної стадії Ліги Чемпіонів мюнхенська Баварія прийме Парі-Сен-Жермен із Франції.

Це протистояння – точна копія фінального матчу торішньої Ліги Чемпіонів, який, нагадаємо, виграла Баварія – 1:0. Саме мюнхенців букмекери вважають і фаворитами цього двоматчевого протистояння.

Баварія

Мюнхенці на попередній стадії Ліги Чемпіонів здолали римський Лаціо – 4:1 на виїзді і 2:1 вдома. Що ж до Бундесліги, то триває її шестиматчева виграшна серія (востаннє втрачали очки ще 20 лютого). У попередньому турі баварці перемогли основного конкурента на чемпіонство «Лейпциг» — 0:1. Однак є й негативний момент, який безперечно матиме вплив на перебіг матчу – травмувався польський форвард мюнхенців Роберт Левандовськи.

ПСЖ

Паризький клуб на попередньому етапі вибив Барселону, однак мав усі шанси знову сенсаційно поступитися каталонцям. У першому матчі парижани впевнено перемогли на виїзді – 1:4. Однак у грі-відповіді, за рахунку 1:1, Барса притисла ПСЖ до воріт, наприкінці першого тайму арбітр призначив пенальті у ворота господарів. Якби Мессі тоді забив, то хтозна, як би повернувся перебіг подій, однак Ліонель тоді не переграв голкіпера, і гра завершилася 1:1.

У парижан нині не найкращий період сезону – два з трьох останніх матчів у чемпіонаті вони програли, поступилися і в попередньому турі Ліллю – 0:1. До того ж кілька гравців, а серед них і лідер останнього періоду італієць Вератті, пропустять гру через коронавірус.

Початок гри і трансляція

Матч розпочнеться у середу, 7 квітня, о 22.00 за київським часом. В Україні пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на телеканалі «Футбол 2».

Прогноз

Букмекери навіть у всьому протистоянні надають перевагу Баварії, а що вже казати про її домашній матч. «Фавбет» на перемогу мюнхенців в звітному матчі поставив коефіцієнт — 1,95. Виграш ПСЖ оцінюють в 3,85. Нічию — 3,85.

«Парі Матч» оцінив перемогу німців коефіцієнтом 1,96, перемогу гостей — 3,7, нічию — 3,9.

Bwin на перемогу Баварії поставив коефіцієнт 1,91, ПСЖ — 3,8, нічийний підсумок оцінили в 3,8.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірними на думку букмекерів є, як це не дивно, нічийний 1:1. «Фавбет» оцінив їх коефіцієнтом 7,3, «Парі Матч» — 8,0, а Bwin — 8,0.

Читайте також:
Арсенал – Ліверпуль – 0:3. Огляд матчу і відео голів