П’ятниця , 29.03.2024

Лестер – Манчестер Сіті: анонс матчу і коефіцієнти букмекерів

У 30 турі чемпіонату Англії відбудеться одне з ключових протистоянь всієї кінцевої стадії чемпіонату.

«Лестер» прийме «Манчестер Сіті», тобто третя команда першості зіграє з першою. Відрив, щоправда, між суперниками складає аж 15 очків, і для «Сіті» матч навряд чи має якесь визначальне значення.

Хіба у плані якнайшвидшого здобуття чемпіонства. А ось «Лестер» веде відчайдушну боротьбу за п’єдестал чемпіонату – на очко перед ним «МЮ», а на п’ять нижче — «Челсі».

Лестер

Лестер перед паузою для матчів збірних ніби знайшов свою гру, набравши 7 очків у трьох матчах чемпіонату. Команда також вийшла до півфіналу Кубка Англії, де зустрінеться з Саутгемптоном.

У клуба нібито непоганий запас міцності перед Челсі й іншими переслідувачами, однак це лише на перший погляд. Лестер чекає дуже непростий календар подальших матчів, чого вартий лише тритуровий фінішний відрізок з МЮ, Челсі й Тоттенхемом, отож, кожне очко тепер на вагу золота.

Манчестер Сіті

Сіті дістався вирішальних стадії і Ліги Чемпіонів і Кубка Англії, де на підході дуже важкі протистояння з Боруссією і Челсі. Тому чемпіонатом, зважаючи на відрив, клуб міг би й тимчасово пожертвувати, однак, проти Лестера будь-яка недооцінка скоріш за все завершиться крахом.

Початок гри

Матч у Лестері розпочнеться у суботу, 3 квітня, о 19.30 за київським часом. Пряму трансляцію поєдинку можна буде переглянути на телеканалі Setanta.

Прогноз

Букмекери одноголосно і беззаперечно надають перевагу гостям. «Парі Матч» на домашню перемогу Сіті поставив коефіцієнт – 1,53. Виграш Лестера оцінюють в 6,0. Нічию – 4,2.

Bwin оцінив перемогу команди з Манчестера коефіцієнтом 1,53, перемогу господарів – 6,25, нічию – 4,25.

«Фавбет» також віддає перевагу МС. На його перемогу коефіцієнт 1,54, Лестера – 6,5, нічийний підсумок оцінили в 4,4.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів є 0:1 або 0:2. На такі перемоги гостей приймають ставки з коефіцієнтом близьким до 7,0.

Читайте також:
Збірна України у Києві не змогла обіграти Казахстан (ВІДЕО)