П’ятниця , 26.04.2024

Новини боксу. Спаринг-партнер Макгрегора підтвердив бій з Денисом Берінчиком

У цій статті ми зібрали для Вас дайждест останніх новини боксу.

Читайте в цьому випуску такі новини боксу: російський боєць і колишній спаринг-партнер Конора Макгрегора Артем Лобов висловив свої очікування від бою з Берінчиком; Олександр Повєткін поки не готовий йти з професійного боксу; знамениті на весь світ боксери Хуан Мануель Маркес і Мігель Котто знову вийдуть на ринг один з одним.

Знаменитий боєць ММА Артем Лобов домовився про бій з Денисом Берінчиком

Знаменитий російський боєць Артем Лобов скоро буде битися з українцем Денисом Берінчиком. Артем відомий тим, що раніше боровся з Конором Макгрегором. Тепер же він готовий до нового виклику на голих кулаках – бій пройде в Україні 19-го червня.

Преса підтвердила дату поєдинку. Зараз сторони знаходяться на етапі підписання контракту.

Сам Лобов додав, що готовий показати крутий махач. Він зазначив, що Беринчик явно націлений непогано заробити на боях, тому погодився битися в категорії змішаних єдиноборств. Сам Лобов називає бокс дивним спортом.

Раніше новини боксу писали, що бій між Джошуа і Ф’юрі пройде цього літа.

Повєткін поки не збирається закінчувати кар’єру

41-річний боксер у надважкій вазі Олександр Повєткін програв бій Ділліану Уайту. Після цього багато вболівальників розчарувалися в українця, а хтось навіть порадив йому завершити кар’єру. Менеджер Олександр Рябінскій повідомив, що Повєткін довго думав про закінчення кар’єри, але все ж таки зважився провести ще кілька боїв.

Олександр сильно засмутився через ураження, проте в боксі потрібно бути готовим до невдач. Він упевнений, що не зобов’язаний нікому доводити свій професіоналізм на рингу.

Рябінскій, в свою чергу, зазначив, що саме зараз настав найкращий для Повєткіна час для завершення кар’єри. За підсумками 2-х боїв у нього “нічия” 1: 1 з одним із кращих супертяжів.

Нагадаємо, що Повєткіна за всю його кар’єру зуміли перемогти тільки троє боксерів. Крім Ділліан Уайта, це були Володимир Кличко і Ентоні Джошуа.

Раніше в новинах спорту бокс ЗМІ писали, що Олександр Усик похвалився перед журналістами стильними носками.

Легенди боксу Мігель Котто і Хуан Мануель Маркес знову змагатимуться

Знамениті боксери – Мігель Котто (Пуерто-Ріко) і Хуан Мануель Маркес (Мексика) – вже домовилися про новий бій. За повідомленнями EPSN, виставковий поєдинок запланований на 12 червня, і пройде в Майамі (США).

Нагадаємо, що 40-річний Мігель Котто (41-6, 33 КО) закінчив кар’єру ще в 2017-му році після поразки від Садама Алі. 47-річний Хуан Маркес (56-7-1, 40 КО) пішов з професійного боксу набагато раніше – ще в 2014-му році.

Нагадаємо, що обидва боксери ставали чемпіонами в 4-х вагових категоріях. Вболівальники дуже раді знову побачити легенд боксу на рингу.